envanliglouise

Vanlig tjej med ovanliga drömmar

seriöst inlägg

Skrivet 2010-07-19 @ 21:15:29
Det senaste har jag befunnit mig i Varberg (förra helgen) och på kinnekulle.
Jag jobbar stenhårt. Denna veckan har vi haft 30 st i kyrkan sammanlagt på fyra dagar. Mhm jag och Linnea underhöll oss med att dricka te, plugga manus, äta kolor och sova i kyrkbänkar.

När det kom fyra tyskar samtidigt en dag trodde jag att jag skulle dö. MEN som tur var kunde en av dem svenska så den fick översätta till tyska. Jag har bott hos mina kusiner i fem dagar och min kusin är diabetiker så jag har inte ätit något sött på fem dagar. Fick abstinens igår när jag kom hem så va tvungen att köpa massa godis. Men det har varit en nyttig helg för mig för i fredags var jag och Sofie ute och gick på kinnekulle och sammanlagt gick vi nog en mil.

Igår kväll kom Johanna, då åkte vi och hälsade på Mandisen lite sen såg vi på film. -säg att du älskar mig. hemsk.
Idag åkte vi på en dagstur till Kungshamn och smögen. Jag , Johanna , Mamma oc Olof fast honom lämnade vi kvar där. Det blev strög på smögenbryggan och sen till torp för att kolla lite. Eller ja jag köpte lite smycken. REA på ur och penn. köpte 3 par öghängen och ett halsband. allt för 90 :- (!). en hårvårdsprodukt som Johanna reomenderar och ett par tights.

Fotade lite när jag kom hem.
Resultatet=


vääärme

Skrivet 2010-07-13 @ 23:50:11
Det är varmt ute och man ska inte klaga. Det gör jag inte heller för jag älskar värmen det enda jag inte älskar är att jag måste jobba i värmen och ha två klänningar på mig varav en är av ylle.. Men jag ska inte klaga på mitt jobb för det är roligt och jag tjänar pengar och jag klär mig massa. :)

I helgen va jag med familljen i Falkenberg och campade lite i husbilen som krånglade och gjorde så att vi blev tvungna att sova på en hästgård. Men vi lyckades ta oss hem till igår iallafall så jag kunde jobba idag. Det kom inte så många människor till kyrkan men det rullade ändå på rätt bra så det var kul. Sen for jag till mina kusiner för det var tänkt att jag skulle sova där men då hade jag lite tur för mina andra släktingar va hos dem så jag kunde åka hem och sova.

Imorgon ska jag bada med Johanna för det ska ju bli toppen väder imnorgopn och det måste man utnyttja på sin lediga dag (y). Sen kommer sötisen som jag inte träffat på en vecka (!) och vi ska tydligen kolla på skräckfilm (:S) men det blir massa mys iallafall.

Nu är det dags att sova för jag bestämde halv 11 med Johanna på badet imorgon.

Peace out!

Jag och guran!

9 to 5

Skrivet 2010-07-08 @ 22:54:08
Jag har jobbat stenhårt i fyra dagar nu och nu är det dags för långhelg. fyra dagars ledigthet blir det. Eller ja familjen ska låna farbrors husbil och åka iväg till västkusten! Jag hoppas det blir Halmstad för det verkar vara en chill stad! ;D

Igår kom jag hem en timme tidigare ifrån jobbet och då kunde Robert komma till mig. Vi åt mat, kollade på mammas pojkar och pratade lite OCH hade det mysigt. Jag ville inte att han skulle åka hem för vi kommer inte ses på två veckor nu. TVÅ FUCKING VECKOR.. :(
Jaja det har redan gått en dag så det är bara att hålla ut.

Nu ska jag sova för vi beger oss tidigt imorgon.

Jag kommer inte skriva här på ett tag. Förlåt i förskott.

galen bild...
peace out.
//Lou

5/7

Skrivet 2010-07-05 @ 21:58:27
i fredags var det släktkalas..
i lördags var det jordgubbensdag och jordgubbenskväll. Hade liten förfest hemma hos mig, vi blev inte så många men de som var va verkjligen ägiga personer. Vi hade det verkligen jätte trevligt innan vi tog cyklarna in mot Vara.
Det var drag i Vara och så mycket folk att man inte ens träffade alla som man förväntade sig träffa.. När klockan närmade sig två drog jag Felicia och Robert hem. De sov hos mig. Mysigt!
Igår vaknade jag med två fina människor i samma rum (dock inte samma säng(inte alla iaf)(haha)).
Idag gick jag upp halv sju för att ta bussen till jobbet som gick åtta ifrån Vara. Framme i Götene tio! slutade jobbet tre och hemma igen fem. höhö vad roligt. Men jobbet är kul, nu ska jag plugga manus och sova.

/Lou

Lite kläder.

Skrivet 2010-07-01 @ 14:11:00
Tänkte lägga upp bilder på det jag köpte i måndags då jag, Johanna, Anna och Amanda var i Lidköping.

Mina två inköp. Klänningen är ifrån HM.

Skorna är från scorett outlett och det slutliga priset för dom blev 280 kr.

/Lou

1/7

Skrivet 2010-07-01 @ 13:43:15
Jag vaknar av att min mobil låter konstigt och jag tror att den behöver laddas. Somnar om lite och sen kollar jag på mobilen och ser att det var en påminnelse tiil tandregleringen. Och jag som trodde det var i morgon. Jag ringer till Lidköping och säger som det är med gråten i halsen. Jag trodde dom skulle skälla ut mig och säga att jag skulle behöva betala pengar och inte ge mig en tid förän nästa månad typ. Men de var jätte snälla och gav mig en tid imorgon istället så det löste sig!

Ikväll ska jag spela match.. hur ska det gå, jag som inte tränat på hela veckan. :O

/Lou