envanliglouise

Vanlig tjej med ovanliga drömmar

Only my kind

Skrivet 2011-07-29 @ 11:44:43
Dagens låtar efter 3 dagar i Malmö är..
..DEV- In the dark
OCH
Loona- Vamos a la playa.
Sommarpartey eller?

ontzdag

Skrivet 2011-07-27 @ 17:28:04
Tjeenare mannen!
Igår var det tisdax, vilket betydde utgång. Prins bernhard i Malmö var det som gällde.
En liten snabb beskrivning: En stor båt med tre party-våningar, två vanlig dansgolv (som inte var VIP) och ett antal barer. Eftersom det hade varit något trav igår så var det den officiella efterfest platsen. Det innebar att det fanns män där i alla åldrar. Såg ärligt talat en som var runt 60.
Ja men det fanns killar i min ålder också (inte för att jag haffade men ja). Det var grymt bra musik, på house-golvet var det en som spelade saxofon till låtarna. Väldigt fräscht faktiskt!
Idag då, ja då blev vi vckta vid halv tio och packade allt för att åka till stranden. Ni vet en riktig strand men vit sand som är jätte skön att ligga på. Inte som klippor på västkusten direkt, hehe. Det var underbart väder och jag badade i den sexton gradiga vattnet. Det svalkade iallafall kan jag säga!
Ikväll blir det H.P i 3D med Lis-Fisen och imorn åker jag hem. Synd, men nån gång måste jag ändå hem.
Sådärja. Tjadå!

weekation

Skrivet 2011-07-26 @ 16:45:48
Nu sitter jag här i Svedala med mina fina kussisar och kollar på -I rymden finns inga känslor.

Igår kom jag med tåget hit ner och då tog vi en runda på stan. Köpte en klänning och en jeansskjorta på rean, sen på kvällen tog vi oss in till Malmö igen och satte oss på en bar där vi tog varsin mojito. Väldigt gott faktiskt.

Idag har vi sovit väldigt länge och sen gick jag och Lisa ut i bokskogen och gick. Väldigt mysigt måste jag säga och nu taggar vi inför kvällen då vi ska ut på ett ställe som ligger på någon slags båt där dem tar in 1500 personer. OMG.

JAJA vi hörs dudes!

hard workwork

Skrivet 2011-07-24 @ 22:20:31
Har jobbat hela långa helgen, inte en sovmorgon så långt ögat kan nå.
Har varit en tuff helg för jag har väldigt svullna halsmandlar och en grov förkyldning så jag går på värktabletter (inte det bästa att jobba då men..). Var även på jouren igår fast det var inte halsfluss utan bara en kraftig infektion. Ska Blir så skönt att få bort dem jävlarna! (halsmandlarna asså)
Har fått tid nu också. 18 augusti försvinner dem för evigt. Tror jag. Alla är emot att jag tar bort det. Mamma tycker inte jag ska göra opperationen, inte mormor och läkaren heller men vafan jag vill bara kunna orka leva och slippa vara halvsjuk hela tiden!
Imorn ska jag upp tidigt med för då ska jag ta tåget till Malmö där min fina kusin ska möta upp mig.
Jag kommer befinna mig i Skåne-landet till torsdag så förvänta er inget.
Jag kanske ska börja packa nu?
Okej.
Pusshej!

Nu fattar jag grejen!

Skrivet 2011-07-22 @ 17:11:33
Onsdag- torsdag var bland dem skönaste dagarna i sommar. Vi, fem tjejer och en kille tog oss ut till killens hus på kusten. Där levde vi livet, solade, badade, åkte båt, åt fin (och dyr) mat, lyssnade på skön musik och umgicks.

Så jävla lyckat och jag som verkligen inte visste om jag ville åka. Tur att jag gjorde det säger jag. Dock är min kamera fortfarande i någon annans ägor så det blir inga bilder här och nu.










Nu ska jag jobba hela helgen låååång (hoppas jag får delegation snart?!?!). Blir lite pengar iallafall sen far jag till Skåne, Malmö och Svedala på måndag. Chillidill!

lolördodagogenon

Skrivet 2011-07-18 @ 22:48:32
Åh förresten glömde att berätta om min helg. I lördags var det 18 årsfest som var helt sjuk..
Allt hände, när jag låg på köksgolvet och kollade upp i taket. Därför var inte jag inblandad såklart men ja ni förstår kanske anledningen till att jag låg på golvet (?). Vad hände då?
JA folk strulade med folk som dem inte borde strulat med, folk bråkade okej svårt att förklara vad som hände.
Men jag tycker om när fester spårar ur, då vet man att det varit en bra fest iallafall. Man gör saker man inte skulle göra annars när man är full så man får ta saker med en nypa salt tycker jag.
Fast jag var ändå glad att jag inte var inblandad på något sätt.
SÅ förutom att jag höll på att bli av med plånbok och mobil och att nåågon annan hittade min kamera efteråt så var det en lagom urspårad fest för min del. Mer sådana, -ja tack!
Kamera borta=inga bilder, suckers!

"Jag blir aldrig som dem från stan"

Skrivet 2011-07-18 @ 22:30:17
Igår var det liten middag hos Roberts storasysters pojkväns föräldrar (Phhu krångligt). Det var trevligt och mysigt. Sen hämtade vi Huusko och for till Thn och jag fick ännu en gång se Oskar Linnros. Missade precis som på p&l början av spelningen och såg bara slutet. Det var inte så mycket folk och alla var väldigt sega så det blev inget drag på spelningen..
Sen åt vi indisk mat som såg ut som kycklig med mens på. Ja MENS. Inte helt okej och inte värt 90 speeenn..
Idag har jag jobbat kväll och när jag kom hem hade min mormor plockat hallon åt mig som stod utanför dörren så nu äter jag glass och färska hallon. MHHM.
Tjingo!!

"Lets finish of what we started, together."

Skrivet 2011-07-15 @ 22:21:07
Harry Potter och dödsreklikerna del 2.
Slutet på en historia som hållt på i tio år.
Jag hatade att läsa när jag var liten så när mamma läste första boken högt för mig och Olof och jag fick känna hur en riktigt bra bok ska va så valde jag att läsa den andra boken själv. Sen var jag fast, Harry Potter böckerna fick mig att tycka om att läsa. Jag har läst alla H.P böcker förutom den sista för att jag ville bli överrasskad av filmen och det blev jag.
Jag satt och var nervös i biosalongen över hur det stora äventyret skulle sluta. Fick även lite ångest när jag satt där för H.P har haft stor inverkan på min barndom och i och med detta är kan man säga att min barndom är officiellt över.
Jag grät 4 gånger under filmen och precis i slutet av filmen satt jag och log men sen kunde jag inte hålla mig och gick bölande ut ur den knappt halvfulla biosalongen i Vara.
Jag vi hylla J.K Rolling och alla som har gjort dessa underbara filmer. Kommer alltid Älska Harry, Ron och Hermione.

ingen BH, inget smink och lössläpt hår=fri

Skrivet 2011-07-14 @ 17:45:42
Har kommit på att jag inte sminkat mig på jättelänge, asså verkligen inte ens öppnat min neccesär. Var senast på P&L tror jag och då var det på kvällen när vi skulle parta annars var jag osminkad där med.
Jag har kommit på hur skönt det är. Fy vad skönt!
Ska snart ha lite besök av kära vänner och tänkte fixa till mig lite men sminka mig? Nej, dem får ta mig som jag är, och det gör dem.
Ett tips, -lev fritt!
Här kommer ett par bilder.
Ciao bella!
Au naturel.
Det var inte bara jag som inte fick följa med på semestern till Gotland. Ännu ett tecken på att hon inte vill vara ensam hemma med mig..

vinaren

Skrivet 2011-07-14 @ 14:38:57
Ångrar just nu att jag inte orkade se maskinen när dem spelade på P&L. Det var så sjukt många bra så man orkade inte se alla.. Maskinen hade tydligen tagit upp både Petter och Timbuktu på scenen så det var värsta draget. Hur fan kunde jag missa det?!
På söndag kanske jag ska se O. Linnros igen. För fjärde gången på ett år. Haha.
Ikväll är det vinkväll, då firar vi att det snart är helg, helg innebär fest. Fest i hela huset!

ensam och envis

Skrivet 2011-07-13 @ 23:41:20
Nej nu ska jag försöka åstakomma ett seriöst inlägg så jag inte får någon dålig stämpel och alla hundratusen som läser min blogg slutar.
Jag vill fråga hur många som visste att Tilde de Paula (Hon i nyhetsmorgon, runt 40) gjort porrfilm?
Inte jag iallafall, tills igår. Det kom som en chock, vad ledsen jag blev. Hon verkar ju vara världens mysigaste småbarnsmamma. Jaja.
Sen vill jag kommentera mitt jobb igen och skriva att det inte är så farligt som jag skrev efter helgen. Jag har pratat med min chef nu och hon har bett om ursäkt för att det blev som det blev. Men jag kan säga att jag var väldigt upprörd efter helgen men nu när jag har jobbat några dagar och inte behövt känna all den stress (eftersom vi varit tillräckligt med folk). Då kan man hinna med att prata med vårdtagarna och då blir dem så glada och gosiga. Så säger dem vad söt, gullig, snäll och go man är och så får man något tillbaka liksom. SÅ NU GILLAR JAG MITT JOBB IGEN.
Sen vill jag kommentera dam-vm. Det blev ju en förlust i semifinalen mot Japan och det var lite synd för om dem hade spelat så bra som dem gjorde tidigare matcher hade det kunnat blivit en seger men Sverige var inte på topp idag. Men hallå nu vill jag inte tappa er fotbollshatares intresse för nu ska jag säga något mycket viktigt.
Som ni vet är Sverige långt ifrån jämnställt mellan kvinnor och män och det märks mycket inom fotboll. Antal åskådare, hur mycket det skrivs om damfotboll jämfört med herrfotboll i tidningar, damfotbollsspelare i landslaget får knappt betalt för det dom gör men herr spelare i landslaget får så mycket att dem fulkomligt badar i pengar och kvinnlig fotboll betraktas av många män som något högst öviktigt och suckar bara om man nämner något om en dam-match.
"Tss det är inte riktig fotboll".
Därför gör det så mycket när det svenska dam landslaget kan visa att vi är ett lag i världsklass ( jag menar, senast herrarna placerade sig så bra va i VM 94 och i VM 10 kom vi inte ens med, HAH) för det påverkar damfotbollens status och inte för att vara sådan men fotboll är Sveriges största sport och det kommer påverka även allt annat. Medalj i dam VM 2011= Ett mer jämnställt Sverige.
Så nu hoppas jag alla där ute håller tummarna för sverige i bronsmatchen på lördag.
Farväl!

njut

Skrivet 2011-07-12 @ 22:55:52


Detta är min vän Johannes!

en sketen liten måndag

Skrivet 2011-07-12 @ 01:47:00
Måndag innebar ledig dag för mig denna vecka. Nu jobbar jag tills fredag och sen är jag ledig i helgen och det ska firas med festligheter.
Idag har jag mest slappat med bästa killen, varit ute i solen, plockat bigaråer (sånna där bär som ser ut ungefär som körsbär fast är större och godare). Imorgon åker min familj på semester, med husbilen, utan mig.
Hur ska jag hantera det?
Jag ska förmodligen åka till min mormor och morfar och få mat där (så jag överlever) sen ska jag nog städa mitt rum någon gång och njuta av att ha ett helt hus + två bilar helt för sig själv.
Helt okej, HEJ.

fuck delad tur

Skrivet 2011-07-10 @ 17:26:03
Har firat min ettårsdag med min pojkvän med lite campingliv. <3





Har sedan jobbat hela helgen. Okej seriöst men jag kan inte lura mig själv längre. 



I framtiden kommer jag verkligen inte jobba inom vården. Jag skulle inte säga att jag är bortskämd utan har hela mitt liv hjälpt pappa hemma på gården och varit hos mina farbröder i ladugården och varit nära massa skit.



Jag har hela tiden intalat mig att det är en jättebra erfarenhet, att jag lär mig massa och att jag får pengar Men dessa arbetsvilkor. För lite personal. Så mycket att göra så man inte får sin rast man ska ha eller ens sitta ner en liten stund. Fysiskt som kräver mycket av ryggen och ja hela kroppen. Psykiskt jobbigt att höra vårdtagarna berätta om hur dåligt dem mår.



Känns kanske hemskt att höra men igår grät jag på jobbet och idag. Jag var ensam en halvtimme och allt hände på en gång. Jag vill inte låta som en bitterfitta men jag tycker det är rätt krävande mitt jobb och inget jag kommer jobba med mer än att jobba extra.



Men jag tycker verkligen man ska kämpa för att arbetare inom vården ska få bättre arbetsförhållande, inte för min skull utan för alla andras skull. Humana löner och tillräckligt med personal kan det vara för mycket att begära?

Klubbland

Skrivet 2011-07-06 @ 18:59:45
NEMEN FY SJUTTON LOUISE. VARFÖR SKRIVER DU INGET PÅ BLOGGEN??


Jo här kommer ett tafatt svar.
1. Jag var på peace and love tills i söndagskväll.
2. Jag har jobbat mån-ons.
3. Jag har varit på släktkalas OCH umgåtts med min pojkvän.
OKEJ MEN DU LOUISE, VAD HÄNDE PÅ PEACE AND LOVE?
Ja vad hände egentligen, allt och lite till skulle man kunna säga.
Jag såg på massa olika artister och band men långt ifrån alla jag ville se. Man orkarde liksom inte stå och kolla hur många timmar som helst. Efter ett tag är det roligare att sitta utanför någons tält och dricka mintu, äta knäckebröd och tjöta med folk.
Men tänkte jag skulle försöka räkna upp alla artister jag sett.
Lykke Li, Paolo Nutini, Kings of Leon, Veronica Maggio, Petter, Oskar Linnros, Teddybears, Timbuktu, Journey, Bob Dylan, lite M.I.A, The Ark och Håkan Hellström.
Jag har träffat massa sköna festivalmänniskor också, (och mindre sköna och fulla). Jag har kissat på bajamajor och känt bajset mot min rumpa, jag har nästan ätit langos, blivit fist i ansiktet ett antal gåner av min tältkamrat A. Jansson. Blivit kallad hor-grabo och mintu tjejen.
Det var väl en kort sammanfattning skulle man kunna säga. Bilder kommer när jag har tid ;). Som vanligt.
Tjadå!