envanliglouise

Vanlig tjej med ovanliga drömmar

söndagsmys

Skrivet 2010-11-28 @ 21:32:19
Har träffat Robbans mamma idag. Kanske tycks vara llite konstigt att det tog 5 månader innan jag träffade henne men de har en väldigt speciel relation om man säger så..

Man kan inte tro att hon gjorde så som hon gjorde när Robert bara var sju år..
Men hans småbröder var urgulliga och fina namn hade dem med. Herman, Vincent och Joel.
Joel var ju den sötaste nyfiknaste och yngsta, tusen frågor fick vi.
"Hur träffades ni?"
"Gillar ni varandra?"
"Vad gör ni när ni är med varandra?"
"Är du kär i Louise?"

Jag har haft en bra helg och en myyysig söndag.

Peeeeeace.

Just be good to me

Skrivet 2010-11-25 @ 17:46:25
Min dag såg ut såhär. Vaknar av väckarklockan halv sex, tänder lampan sätter mig upp, tycker det är kallt utan täcke så jag lägger mig igen. Vaknar klockan 10 i sex, springer ner äter en macka till frukost, borstar tänderna och går ut för att skotta bort snö så vi kan få ut  bilen. Åker till bussen, åker till skolan.
Börjar skoldagen med matte prov, slutar med teaterlektion.

Jag och sarah tar bussen till Fkp och fixar lite dricka (om man säger så) av en snubbe, sen går vi och fikar och sen blir det second hand där jag hittar en åååversajs kavaj till ypperligt pris. Sen tar jag bussen till Vara, sen får jag gå och vänta i Vara en timme på bussen hem..

Nu är jag hemma och jag skulle egentligen provtränat med ett annat fotbollslag men jag orkade inte så nu ska jag städa mitt rum, sy fast alla paljetter på min klänning, fixa naglarna, göra min engelsak läxa, se på PH och packa för imorgon.. Frågan är om jag kommer hinna?!..

peace & love.

Nytt inlägg

Skrivet 2010-11-21 @ 11:56:28
Söndag, men ingen vanlig söndag!
Söndag efter en fredag och en lördag med finfina fester.
Fredagen bjöd på 18-årsfest hos Philip, där jag fick fest med Amanda och Johanna och massa annat folk jag inte träffad förut.
I gårkväll var det årsfest som gällde, god mat, roliga bilder, prisutdelning, dans, gamla vänner, nya vänner, fulla killar från herrlaget. -En klockren årsfest som fick mig att känna saknad till min gamla klasskompisar som man aldrig träffar nuförtiden.

Idag behöver man inte känna ångest över skolan imorgon eftersom vi är lediga mån och tis.
Jag ska plugga massa matte innan min lille killle kommer, han och jag ska åka till Varas pyttelilla biograf och se på Harry Potter ikväll. Åhh säger jag bara! (:



Får bli en lycklig bild från sommaren 09 med
Anna, Amanda och mig!

here you come again

Skrivet 2010-11-14 @ 19:53:45
Okej uppmärksamhet tack!!

Dem där bilderna jag skulle lagt upp från förra Fredagen blir det inget med. För det första orkar jag inte och för det andra så är vissa bilder rätt uppseendeveckande så jag vill inte att någon ska ta illa upp eller så.

Men jag kan lägga över dem på USB om någon vill ha dem.

Kan ju få ett smakprov iaf ;)



Fiin Ylva.



SÖöta juh.



Jag som Lady Gaga. Förövrigt rätt konstig bild..

svar på tal.

Skrivet 2010-11-14 @ 19:26:56
Ja jag har blivit beronde av Paradise hotel.. Det är pinsamt samtidigt som jag står för det.
Folk frågar varför och nu ska jag försöka svara på detta!
Och nej jag gillar det inte för att folk har sex här och där!

Människorna där känns så falska, dryga, hemska och dumma i huvudet när man ser programmet. Iallafall vid första anblick men när man har sett flera avsnitt, förstår relationerna mellan folk och omständigheterna så är dem inte så dumma. Jag har fått väldigt starka känslor om flera personligheter där MEN igår hittade jag flera utav deltagarnas bloggar och nu förstår jag dem mycket bättre.
Jag har till och med nästan blivit kär i flera stycken.

Men jag vill bara reda ut en sak för dem som dömmer PH.
Rätt många unga naiva människor skulle inte säga nej till att få åka till en paradisö med allt gratis , hur mycket drinkar som helst och chans att vinna massa pengar.
Personer som är inlåsta på ett hotell med varandra många veckor, tror ni inte det uppstår intriger och liknande?
TV kan bestämma hur dem vill få personer att framstå, dem kan klippa bort allt bra d gör under 4 veckor och ta den grejen du inte gjort så bra till en jätte stor grej.

Men det allra bästa är att när jag läser PH-deltagarnas bloggar så skriver dem att nu i efterhand är alla vänner och de träffas massa på fritiden och håller kontakten. Flera skriver även att PH är det bästa de varit med om.

Vilken saga tycker jag. Egentligen tycker jag det är ett rätt intelligent program!

BTW Idag läste jag PH-Johannes och fy vad duktig han är på att skriva. I programmet gillar jag honom inte men hans blogg diggar jag starkt. Här är den:
http://www.tv6.se/johannes

So long suckers!

skön stad, skön klass = skön..t

Skrivet 2010-11-14 @ 19:02:41
Nu ska jag försöka samla ihop de mest som hänt mig sen jag bloggade sist.

På torsdags morgonen satte sig jag, min klass och några andra klasser på ett par bussar som skulle föra dem till Stockholm. Jag och Alfred underhöll med lite Quiz, sång och andra tävlingar. Väl i huvudstaden besökte vi dramaten sen gick vi och åt. Jag var mycket stolt över att hitta till Pizza hut. Sen var det dags för att ta sig tillbaka till Dramaten för där väntade föreställningen "En familj". Och vad ska man säga.. Den höll på 3,5 timmar och var ganska tragisk men ändå väldigt komisk.
Sen bar det av till vandrarhemmet. Eller inte! För jag , John och Sarah var busiga och smet iväg. Ville veta hur mycket drag det var i Stockholm at night.. Det var rätt dött kan jag säga men vi stötte på Maria Lundkvist (Heartbreak hotel) vid plattan. Sen när vi kom tillbaka blev det lite poker tills vi blev hotade med att inte få åka med till London. Då fick vi gå och lägga oss.

Fredagen: Vaknade vid 8-tiden åt lite godis och frukt och städade av på rummet sen skulle vi på nya äventyr. Först blev det moderna museet, efter det gick vi på dans museet. Efter det blev det dags för lunch och Jag, Felicia och Alfred gjorde ett toppen val. Hittade Sthms godaste thaimat-ställe. Fy vad gott det var! Sen blev det studiebesök på dansenshus. Och efter det fick vi fritt. Då shoppade vi lite! Jag köpte en liten present till Robert och en korsett-BH till mig.
Sen skulle jag träffa Felix på plattan. Vi gick mest och snackade. Det var verkligen jätte trevligt, Vi blev filmade när "veckans-kanin-kaninen" hoppade fram till oss och gjorde high-five med Felix sen stötte vi på Magdalena Graaf. Allt hände när man var med honom. Haha.

Sen när Felix lämnad av mig vid stads-teatern så samlades klassen för att se på den kändistäta teatern Aniara. Jag hade höga förväntningar. Kan säga att den inte nådda upp till dem. Inte på låååååånga vägar. Ja jag orkar inte förklara, så dålig var den.
Sen bar det av hem, jag fick sova på Alfreds axel. Skönt!

Faaantastisk kul resa. Vill ha mer sånt!

Ajaj kapten!

Skrivet 2010-11-10 @ 17:29:15
Imorgon åker ES 2 och ES 3 till Stockholm. Dem sistnämnada hade jag gärna sluppit men nu är det som det är och det kommer bli jätte kul för vi ska till dramaten, se på teater, gå på dansmuseum, gå på stan, sova på ett vandrarhem som heter Chapman OCH jag ska träffa Hammarby-killen "Barbie" Felix.

Cool resa kommer det bli!

Bilder från festen kommer.. snart.. någon gång.. inom snar framtid.. orkar inte nu..

haha kramis

Fått en flaska i huvudet..

Skrivet 2010-11-08 @ 20:50:42
..Legat sjuk på akuten
lalala..
Är den de låtraderna som har präglat mitt huvud idag.
Jag och Sarah på Matte-lektionen alltså..

Tänkte lägga upp bilderna från i fredags här. Har endel konstiga bilder som är lite blottande men det gör väl inget för mina enstaka bloggläsare eller?

Ska försöka ladda upp dem så snart som möjligt.

oh sisters lets go down to the river to ...?

Skrivet 2010-11-03 @ 23:16:00
Har en god nyhet och en dålig nyhet:

Kan nu checka för några saker på min "saker-jag-ska-göra-på-höstlovet-lista". Känns bra måste jag säga.

Har misslyckats med mitt försök att komma på något bra att vara på klassfesten som i äkta estet-anda är med temat utklädning. Eller jo jag har kommit på något bra att vara men jag har misslyckats med själva utförandet.
OM ínte min kära vän frisörska kan fixa till mina misstag imorgon. Då jag också står inför ett stort val. Ska man klä ut sig helhjärtat eller inte?..

Förövrigt har jag köpt att par grymma jeans idag som får min rumpa att se faboulus ut. ;D



bjuder på ett Louise-collage idag. :D

2 steg från paradise

Skrivet 2010-11-01 @ 22:16:26
Vad ska jag hinna med på mitt höstlov?

  • Festa
  • Träna fotboll och gå på yoga
  • Shoppa
  • Klippa mig
  • Träffa mina kusiner och mina nya kusiner som föddes förra veckan
  • Åka till Borås med Robert och äta Thai-mat
  • Ta en körlektion
  • Träffa "gamla" kompisar
  • Vila

Vad kommer jag hinna med på mitt höstlov?

  • Fest (kanske, om jag orkar och logistiken fungerar)
  • Träna, har inte tränat på aaaaaaaas länge
  • Shoppa med mor min
  • Träffa alla kusiner, får dåligt samvete av att säga nej när de frågar om jag vill leka med dem.
  • Åka till Borås med Robert, om mitt skolkort fungerar ända dit?..

Som ni ser är det massa viktiga saker som jag inte kommer hinna med. Framför allt vila. Hur sjutton ska jag orka med skolan sen efter lovet?

MEN vet ni en sak?
Jag åker till Egypten om 5 veckor! WOHO