envanliglouise

Vanlig tjej med ovanliga drömmar

enkel matte.

Skrivet 2011-02-28 @ 17:28:32
Någon som sa
"Ska'ru me på hundra dagars på onsdag eller?"
Hundra dagar till studenten alltså, fast för dom som går i trean då. Så det betyder ju 465 dagar till studenten för oss/mig. Är det något att fira?

Men vid närmare eftertanke kom jag på att nästa år så är vi mitt uppe i en produktion och kommer förmodligen vara strängt förbjudna att gå ut. Så jag tänkte "ja men visst" det är ju klart man ska gå ut någon gång och känna smärtan när man kommer trött och bakfull till skolan och ändå tänker "det var det värt!".

Sen tänkte jag en sista gång och kom fram till att dom kanske bara frågar mig för att jag ska vara med och köra.. så nej då är jag nog hemma.

people need love.

Skrivet 2011-02-28 @ 17:09:45
Jag ska sjunga i konserthuset den 20/3. Fri entré. kom vettja.

Kul att resten av kören har tränat i typ 3 månader också ska jag hoppa in nu, men ja hon hade ju inte bett mig om hon inte trott att jag fixar det.. ABBA vare ja. Och stämmor. Äsch det går la!

Nu ska jag plugga Engelska och Matte. Jag tycker om vår nya och mysiga Matte-grupp, mycket intimare.
Sen ska jag iväg och jobba med Johannisen, jag känner mig riktigt bra. Bättre än jag känt mig på flera veckor förutom magen då, dumma penicilin (förresten har jag aldrig fattat hur man stavar till det men jag chansar på nått!)

haregött!

Diagnos

Skrivet 2011-02-23 @ 10:43:49
Jaha då har jag varit hos läkaren idag då.
Så nu äter jag pencilin mot öroninflammation och bihåleinflammation. Har förresten haft lock för höger öra i tre dagar nu och det gjorde jätte ont när han skulle känna runt öronen.
Sen fick jag remiss för att åka till Göteborg och operera bort mina mandlar, fast där var det tydligen special så man bara kunde "klippa bort" halva mandlarna (tydligen bättre för imunförsvaret och mindre smärtsamt).
Jag tycker ordet klippa bort låter väldigt smärtsamt meen ja vad gör man inte för att slippa vara sjuk så ofta, snarka på nätterna och slippa låta som en hundraåring när man andas.

kram då.

sho bro!

Skrivet 2011-02-19 @ 14:07:43
Idag fyller broschan 15 år, den rackarn.


Och jag ligger hemma och sover. Skulle till en plats som heter Broddetorp igår men min kropp klarade inte riktigt av det så jag fick vara hemma och kolla på "på spåret" och sova istället.
Känner mig dock bättre idag och blev sugen på at träna fast det kan jag nog inte göra än på ett par dagar med min hals.. Har helt enkelt fått tillbaka livslusten (jag känner mig så deppig när jag är sjuk) och längtar såå till nästa lov då jag kommer befinna mig i Spanien med tre party-vänner!
Jag tror jag har blivit lite vuxen ändå för jag längtar inte bara till att sola, bada och festa. Jag längtar till att få se en ny plats, gå ut och gå och se sig omkring i staden. Hyra en bil och åka och kolla på sevärdheter. Prata och lära känna människor och kulturen där .


Grattis killen!
Bilder från Torrevieja, här kommer jag spendera en vecka på påsklovet.

Mhmhm!
peace out!

ny mobil.

Skrivet 2011-02-18 @ 13:50:58
Jag gjorde ett kap igår.
samsung galaxy s:en är min, bara min.

Jag och blocket börjar blir bra vänner, nästa steg i vår relation kanske är en bil?

*hostanfall.. orkar förresten inte vara sjuk längre.
Borde man inte få kompledigt om man är sjuk hela lovet?!

hosthost*

Skrivet 2011-02-16 @ 18:09:32
Jaha. jag som trodde jag skulle hinna blogga på lovet men ack nej.
Det första som sker när man börjar slappna av och tänker "nu är det lov" är att man blir dunderförkyld. Har varit det sedan i fredags och det har inte blivit mycket sportande för mig på detta fina sport-lov.

Det känns dom gud straffar mig på något sätt, jag vet inte varför.
Men har fått en ordentlig läkartid nu och kolla hur det står till med mina polyper och halsmandlar. Jag antar att det kommer sluta med operation men jag orkar bara inte har ont i halsen och snora hela tiden.

Imorgon ska jag, Johanna, Anna och Amanda till Skövde och bada.. Jag får väl sitta och kolla antar jag. Jag som så gärna ville bada!!! :(

Baja på er.

.

Skrivet 2011-02-12 @ 14:43:13
Jag har frossa, väntar på att Sarah ska duscha klart.
För ikv blir det Daniel Adams-Ray. Nice.

rubrik

Skrivet 2011-02-05 @ 14:03:03
Alltså vad ska man säga. Galen fest igår. Det ballade verkligen ur på vissa håll, inte jag så mycket faktiskt men ett par andra gjorde ju det. haha.

Insåg att barfyllor är omöjligt för ekonomin.. mamma gav mig tipset idag, du måste dricka ordentligt innan så du bara behöver köpa en cider eller så där. Det var väl det som var felet. Jag var ju nyktarast på vår förfest iaf..

Men det blev ju bättre med ett par isbjörn i baren och 400 kronor fattigare..
Roligt vare iaf och jag blev bjuden på en supergod drink, mmmm, man måste ju vara smart ibland ;).

Efter sånna här hårda kvällar ser man fram emot att få spendera lördagskvällen med sin pojkvän, sina småkusiner och mello.

här kommer lite galna bilder, dock inte för galna bilder!Det var det!
hörs ;)

ihh!

Skrivet 2011-02-03 @ 18:07:56
Nu ska jag köra till Donken med min pojkvän. Spännande!

Tack.

Skrivet 2011-02-02 @ 18:30:18
För er som inte vet så är jag nu tillåten att köra bil för jag har tagit körkort.

Tack till min körskole lärare Sandra, kontrollanten som pratade dal-mål, mamma, mina fina vänner och klasskompisar som har stöttat mig.

(Jaa detta är stort för mig, typ som bragdguld och då har man tacktal!!!))

dagen D

Skrivet 2011-02-01 @ 20:10:44
Taggar för imorgon med lite Oskar Linnros. Genom Eld, passande va?

Det gäller ju att peppa sig själv riktigt ordentligt (för er som inte vet vad jag snackar om så är det uppkörning som gäller imorgon). På min sista körlektion idag sa min körskole lärare för första gången "det gick riktigt bra idag". Det måste vara ett bra tecken. Nu gäller det bara att komma ihåg allt man lärt sig och hålla nerverna i styr.

Kom-igen nu förfaan Louise!!

(allt handlar ju om självkänsla så ja.. )