envanliglouise

Vanlig tjej med ovanliga drömmar

hihi

Skrivet 2011-01-31 @ 18:50:10
hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek, hatkärlek

till vad undrar ni?
Till något så invecklat som hemligheter. Jag har fått reda på en hemlighet idag och jag är så glad över den för den är så bra och för att jag lyckades klura ut den.

Men hat på hemligheter för det är ju så svårt att inte säga till någon.

HIIHI

yeah!

Skrivet 2011-01-30 @ 21:06:00Lite bilder från den sköna kvällen igår.
Bild 1. Oskar, behöver jag säga mer?
Bild 2. Lite party.
Bild 3. Lite mer party, det märker man på hur sleten jag ser ut..

Ola Lindström? nej Oskar Linnros heter han.

Skrivet 2011-01-30 @ 11:07:22
igår blev det lite party med Alfred, Ylva, John och helt plötsligt en Sara och en Ellen. Började med lite china-mat för att sen gå på förfestspelet för att sen dricka vin och äta chips. När vi kände oss överladdade drog vi till konserthuset för att se grymmaste Oskar Linnros. Eftersom jag nu är arton så kunde jag ju hänga i baren men jag insåg att min ekonomi inte främjade det men efter lite pay-back så fick det bli en cider iaf.

Ärligt talat så var det rätt stelt, vafan gör alla trettionfemåringar där? Meeeeen sen kom han och då var allt kalasbra igen. Men jag fattar inte hur tiden kunde gå så fort (och hur jag kunde glömma min kamera hemma?!?!?). Tiden bara flög iväg och sen var det slut, varför fick jag inte höra Annie Hall till exempel, och det blev ju inget extranummer heller. Näääe inte lika bra som förra gången, han var inte lika snygg som förra gången heller, sådeså!

:D

Skrivet 2011-01-27 @ 20:30:48


Såhär glad är jag idag och nu blev jag ännu gladare för jag kom på att jag ska se Oskar Linnros på lördag...!...

körkortet.

Skrivet 2011-01-27 @ 18:46:15
Okej här kommer den, min dag:

Tog mig en sovmorgon till halv 9 (:o) gick upp och tog bussen in till Vara. Gick till körskolan för att plugga lite, där träffade jag David som också skulle ta körkort idag, undra hur det gick för honom. Skönt att prata med någon som är i samma situation. Sen gick jag på möte på banken, fick skriva under typ tusen papper och känna sig lite vuxen.

Efter det gick jag tillbaka till körskolan och intensivtränade en timme till tills jag var tvungen att ta bussen till Lidköping. var där 13.15 och eftersom jag inte skulle skriva förän 14.15 så gick jag till sibylla och åt. 13.55 började jag gå till trafikverket som skulle ligga bakom sockerbruket. Jag hade beskrivningen i handen men lyckades ändå inte hitta. VARFÖR KAN DOM BARA INTE SÄTTA UPP SKYLTAR?

Så när klockan var 14.10 frågade jag en medelålders kvinna som frågade en annan person som visste var man gick in. Hon var jätte söt och önskade mig all lycka till. Jag kom dit precis 14.15 och precis då ropade dom upp mig. Tror ni jag var lite stressad då eller?

Fast när jag väl satt mig vid datorn så släppte all nervositet och jag gjorde det jag skulle göra helt enkelt, det ledde till 56/65 rätt. Där godkänt var 52. Detta gjorde mig överlycklig, nu har jag bara andra halvan kvar.

Sen gick jag och väntade på bussen, då träffade man Emelie och Anna. Väldigt trevlig hemresa med Anna måste jag medge, nu ska jag skriva en uppsats som jag skjutit upp.. Den ska vara klar imorgon..

Men ingenting kan förstöra min dag nu, wiiie!!

självkännedom=0

Skrivet 2011-01-26 @ 21:59:01
Jag är så jävla sjukt nervös.

Det värsta är att jag vet inte hur det känns, om jag kommer klara det eller kugga. Har ingen aning. Men det återstår väl att se.. Känns som hela mänskligheten står på spel, så viktigt är det där äckliga provet på 70 frågor för mig...

kan det inte bara va över?

Skrivet 2011-01-25 @ 21:12:23
Känner mig äckligt stressad över detdär körkortet. Inte många dagar kvar nu. Får bli en semesterbild och drömma mig tillbaka till kravlösa Egypten!

officiellt 18.

Skrivet 2011-01-23 @ 11:33:41
Min 18-års fest i fredags blev bra, tror jag. Jag vet inte om alla hade roligt men det hoppas jag. Jag fick massa fina presenter och allt fix som krävdes lönade sig.
det var en bra blandning av människor, hehe. eller hur låter spanjorer, brats, esteter och semesterfirare? :D
Jag har själv inga bilder men jag hoppas dem som tog skulle kunna dela med sig lite? (a)

Igår städade jag bygdegården, tränade fotboll och hade myskväll med fotbollslaget.

Idag MÅSTE jag träna teori tills jag dör för det är när nu.. uhh jag spyr.

peace out!

gahh!

Skrivet 2011-01-19 @ 22:38:11
Jag känner mig sönder stressad och pressad just nu.

Måste få en fest som blir bra och rolig och som alla uppskattar och jag måste få körkort. Ni anar inte hur mycket jag måste göra andra saker nu egentligen. Om en månad eller så kanske mitt schema har lugnat ner sig lite så vi ses då bloggen!

:S :/ :(

hejdå.

arton.

Skrivet 2011-01-18 @ 09:52:13
Seg uppdatering sorry.
Men ville uppdatera um att jag fyllde arton igår.
Det innebar tio röda rosor från pojkvännen, pengar, söta små presenter i skolan och att jag åt sötsaker hela dan.

Men den dagen var bäst. Idag är jag inte i skolan för att jag ska på begravning. Kan folk börja fatta det?

hihi.

myndiga kyssar på er!

fredagsmys?

Skrivet 2011-01-14 @ 23:19:28
Har haft en välbehövlig kväll. Det innebar två tjejer, thai-mat, marabou, popcorn, recorderlig cider och filmen "the last song" med Miley Cyrus.

Vi grät och grät men det bästa är när filmen är slut, man tänder lampan och ser hur man själv/dom andra ser ut. Haha, helt uppsvullna runt ögonen och smink i hela ansiktet.

Nu saknar jag min pojkvän men även fast jag inte får träffa honom idag så får jag tänka på att jag får träffa honom imorgon! och visst är det ingen idé att oroa sig för att han inte svarar på alla mina sms, han är ju på fest men ändå. Jaja jag som lovade mig själv att aldrig vara dendär överbeskyddande flickvännen som måste veta allt. Det gick ju bra...

Hejsvejs!

vardag.

Skrivet 2011-01-13 @ 20:29:16
Öhm ja nu har skolan börjat igen.
Det betyder plugg och att jag inte borde spela barworld och kolla facebook hela tiden..

Efter skolan gick jag till körskolan och pluggade teori. Jag fick 59 poäng på fordonsdelen. Det du Lisa, jag kunde faktiskt en del om motorn och allt sånt. Sen gick jag och fikade för dagens skolmat var inget att hänga i granen. Jag trodde seriöst det fanns regler om att det dom serverar i skolan ska vara näringsrikt?
risgrynsgröt? alternativrätt= potatisbullar salladsbord=äpplemos, lingonsylt, nyponsoppa och morötter...
Var är proteinerna och all nyttiga grönsaker, jag funderar ärligt på att ringa Bert.

Ja nu fick jag ur mig lite agressioner där, gött men nu tillbaka till min dag. När jag varit och fikat gick jag på en behandling. fotbehndling. jätteskönt, verkligen. Men jag somnade efter halva och det känns lite onödigt att lägga pengar på att sova men mamma insisterar på att jag ska göra det för det är bra emot min migrän och stress så ja gör det för hon betalar.

När jag kom hem har jag ätit och tränat lite enmansteater faktiskt, för imorgon ska vi stå framför en kamera och spela in vår första del. Det är ju som en audition, fy fan. Jag uppträder hellre för folk än för en kamera..
Jaja nu ska jag klockan mitt och se om det är 3 minuter som jag tippat på.

hadegött!

11/1-11

Skrivet 2011-01-11 @ 21:43:55
Varför är begravningar så känslosamma?
Varför känns det som man själv är den enda som gråter?

Ja min dag har bestått av en hel del droppar, jag kunde nästan inte andas ett tag. Jag kände honom ganska väl men inte så väl så jag behövde sitta och böla högt.. Men jag tror det var stämningen och alla minnen som slog en när man satt där i kyrkbänken. Fast jag grät även på minnesstunden, ja efter när man äter mat och pratar ni vet! Då fick vem som helst säga några ord om personen och en kille på kanske 8-10 gick upp och sade något sådant här:

"Jag har bara känt Lars en kort tid och träffat honom ett par gånger fast det känns som jag har känt honom jätte länge, som tre år ungefär. Han var så rolig och givmild och så lätt att tycka om.. Jag hade ju inte förberett något men ja det var det jag ville säga."

Beskrivningen passade så sjukt bra så tårarna började rinna nedför mina kinder igen, vilken härlig pöjk!

Sen på hemvägen stannade vi på torp och kollade lite, men jag lyckades hålla mig ifrån att köpa något!
På hittade äntligen ett par skidor, som han letat.

När vi kom hem åkte jag och pappa till bygdegården och jag hade med min dator för att se att det gick att koppla in den, vi testade ljudet och det var mer är okej när man kom på hur man gjorde vill säga ;). Jag stod och dansade och sjöng för mig själv tills pappa sa, -"näe nu är vi klara här så vi kanske ska åka hem". hehe
Jag och mamma har planerat lite inför festen, jag hoppas det kommer äga!

puss och kram skumbanan

...

Skrivet 2011-01-10 @ 22:52:43
Tack för vad du givit
Tack för vad du var
Tack för alla minnen som du lämnat kvar.

Ska inte till skolan imorgon för det blir begravning istället.

Vi delade samma kärlek för hundar
Idag delar vi samma kärlek för en viss hund
Nu får du vara med honom.


Krama honom från mig säger jag nu, som du brukade säga till mig.

RIP Lars och min älskade Ludde.


Det är därför jag har min blogg, här kan jag uttrycka mina känslor. Jag är ju inte alltid så bra på sånt. Har någon annan gråtit när den bloggat? Jag bara undrar....

isn't it ironic, don't you think?

Skrivet 2011-01-10 @ 14:12:59
kul att dom höjde priset för körlektioner idag, på min körskola fast jag tror det är samma på alla körskolor för det är trafikverket som höjer deras priser..
Det fick jag reda på när jag hade kört min dubbellektion och skulle betala. Från 860:- till 940:-. Det är en skillnad på 80 kronor, en lektion gör det inte så mycket men om man säger att man behöver köra 8 lektioner så blir det 640:- utöver alla dom tusen man betalat innan.

Tack trafikverket, du gjorde min dag.


Okej kanske lite överdrivet bitter? hehe.

true story.

Skrivet 2011-01-09 @ 21:40:19
Vill inte dra in mitt privatliv för mycket i det här men ville bara säga att jag tycker den här listan ger en igenkänningsfaktor 10/10.

46 saker en tjej vill ha, men oftast inte vågar be om....

1. Håll om henne runt midjan
2. Försök verkligen att prata med henne
3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv
4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
5. Kyss henne långsamt
6. Krama henne mjukt
7. Håll om henne nära ditt bröst
8. Skratta med henne
9. Bjud ut henne någonstans
10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad
16. Lek med dina fingrar i hennes hår
17. Kyss henne då hon minst anar det
18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman
22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
24. Få henne att känna sig älskad
25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar
29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet
31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne
33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne
36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne
37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag.
39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
41. Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.
42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig
43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna
44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
45. Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du kittlar dem!
46. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!

Har snott denne av någon annan tyvärr, inget jag sitter och skriver på söndagskvällar.

egenfotad bild.

sunday i'm in love?

Skrivet 2011-01-09 @ 21:10:08
Jag har haft en underbar helg kan jag bara meddela.
Igår var det chill-dag med finaste pojkvännen.
Idag har jag och han åkt till Borgstena (Borås) för att hälsa på hans mamma och hans halvbröder. Jag tycker det är så mysigt där och jag får nästan tanken av att jag gillar att vara där mer än han gör.. Fast jag har ju inte upplevt det han upplevt. Hans mamma gav mig en halsduk hon stickat och en kavaj som inte passade henne längre. så himla gullig.

Nu har jag och pappa kollat bilar på blocket. Hittade några riktigt bra. Bl.a. en peuguot årsmodell 96 som bara gått 10 000 mil och ligger på priset 10 00 :-. Ja skulle ju inte bli missnöjd om pappa köpte den i födelsedagspresent till mig ;).
Fast min pappa är ju lite seg, därav smeknamnet "blixten" som ung så om jag gissar rätt kanske det blir bilköp tills jag fyler 20 ^^.

Imorgon ska jag äntligen övningsköra. Ser faktiskt fram emot det, hoppas att det går bra så jag slipper ta så många fler lektioner. Synd bara att jag måste gå upp klockan 6... På tisdag börjar skolan egentligen, fast inte för mig!

peace out.

8/1-11

Skrivet 2011-01-08 @ 12:31:05
Nu har inte jag skrivit på ett tag. Detta beror på att i torsdags var jag på dop till min tvillingkusiner Signe och Astrid. Jag hade fått i uppdrag att sjunga på dopet och hade tre dagar på mig att träna in en sång jag aldrig hört förut.
resultatet då?
Ja det var en väldigt svår låt för den var både väldigt mörk och ljus plus en tonartshöjning i sista refrängen, inte nog med den svåra låten så började Signe och Astrid skrika och gråta precis när jag skulle sjunga. Så enligt mig själv gick det bara okej, varken mer eller mindre. Men jag fick en liten present som tack för att jag gjorde det och då blev jag glad igen!

Igår hade jag kalas för släkten på pappas sida. Även fast jag inte fyller år på 1,5 vecka. Men min faster från skåne var uppe så då var det kul att dom kunde komma. Jaa vad ska man säga, vi hade trevligt. Jag fick massa fina presenter och jag och Sofie kolla på bilder/filmer från Egypten och dansade "la bomba". Hihi.

Jag har äntligen lyckats skjuta upp mitt körprov också fast det säger jag inte när det är för det ska man tydligen inte göra har jag hört.. :o

öhh hej!

Förresten kom jag på att jag och Robert hade halvårsdag igår!

hejhej!

gratis spotify premium?!? :o

Skrivet 2011-01-05 @ 12:25:32
http://www.gratispremium.com/?ref=770241

Gå med på den här sidan och få gratis spotify premium!
Jag är med och hoppas att jag får mitt snart.

Just do it! ;)

nyår 2010/2011

Skrivet 2011-01-04 @ 23:49:24


Ja här kommer dom, nyårsbilderna. Det var falköping och hemma-fester som gällde med dessa två pärlorna!Jag och Fanny och mitt hårSara eller jag menade "Sarah" och jag.


Påväg ut till festen, vi hittade ju dit iaf. Efter att jag bara ramlat ynka en gång. :OVäl på festen, dom spelade inte riktigt min musik där om man säger så.. men det fick duga!Fannys halsband gick sönder, sarah är stolt över sitt tror jag..Sarah och Donny?Efter den första festen åkte Fanny till sin bror av vissa andledningar, sen drog jag och Sarah vidare till en annan fest med lite riktig musik. Där bjöds det på godsaker också. där befann vi oss när det blev 2011. vi kände.. hm ingen?Sista bilden från kvällen. Sista bilden brukar alltid vara ful så jag hade inte räknat med något mästerverk. vi äter någon efterrätt med kniv och dansar tills vi gå tillbaka till den andra festen. Där chillar vi i en jätte skön säng tills vi skulle hem till Fanny och sova.

SÅ var min nyår. Nu vet ni.

Hahahihihahaho

Skrivet 2011-01-04 @ 11:12:40
Här kommer lite spontana tankar.

Min körlektion blev inställd idag eftersom min bilskolelärare var sjuk. Det ger mig panik för egentligen har jag bara 2 veckor på mig nu och jag kommer aldrig hinna köra tillräckligt många gånger så jag känner mig säker innan dess.

Jag borde verkligen städa mitt rum och göra distanstest nu när jag fick tid över.

I eftermiddag ska jag gå och fika med flera tjejer jag inte träffat på sjuktlänge.

Sen ska jag träna fotboll, herregud när gjorde jag det senast?

Sen kan jag inte låta bli undra vad den unga mamman mikaela håller på med?
http://micahs.se/
Jag vill inte vara taskig på något sätt men jag lider verkligen med henne. hon är 15 år och har en dotter sen upptäcker hon att hon är gravid igen. Hon är emot abort men vet själv att hon inte klarar av två barn. Sen skriver hon. "Jag trodde inte man kunde bli gravid så snabbt efter förlossningen".
Tjejen, kom in i matchen nu!

"I've got the magic in me"

Skrivet 2011-01-03 @ 23:15:18
B.o.B – Magic - Feat. Rivers Cuomo

Dagens låt. Man blir bara så glad.

Nåja min dag har sett ut såhär, jag vaknade brevid min älskling.. Han vaknade dock inte förän långt senare. Jag blev hämtad av min mormor runt 2-tiden och hon körde mig till min morbror, hans tjej (eller vad man nu säger när dom inte är gifta..) och deras tvillingpar som är snart tre månader. Dom ska döpas på torsdag och det är andledningen till mitt besök. -Jag ska sjunga på deras dop. Låten heter "två små underverk" och bara namnet får mig att må illa. Men jag älskar verkligen att sjunga och gav låten en chans.

Jag och Boel övade lite på den (hon är fiollärare och allmänt grym på musik (har arbetat i massa symfoniorkestrar i hela sverige)). OKEJ låten är verkligen inte min stil men det kan nog bli fint så nu gäller det bara att plugga in tonerna och texten tills torsdag.

Sen hämtade mamma mig och vi åkte och handlade eftersom jag sen skulle jobba med johanna. skönt att få prata av sig lite och att tjäna pengar (!) detta betyder att jag kommer kunna betala morgondagens körlektion också.. Men sen blir det tight.

Har äntligen kommit på en bra lösning på 18-årsfest nu!
Den blir nog förmodligen i longsbygdegård den 21 januari.
Tänkte ha lite trevlig mat och sen lite undehållning/lekar och sen DANS.
Men jag måste börja tänka lite mer ingående på det för det är inte så lång tid kvar..haha.

kramis

tjugohundraelva

Skrivet 2011-01-02 @ 15:57:32
Jah nu är det 2011 dårå.
Jag tycker 2011 låter väldigt ojämnt och tråkigt men jag tror verkligen inte detta året kommer bli tråkigt. Tvärt om, detta är året då allt händer.
JAG BLIR 18.
Det innebär
-krogen
-ut och resa själv
-bättre sommarjobb
-ta ansvar för sina pengar på ett annat sätt
-KÖRTKORT
Jaa och för mig är det bara 15 dagar kvar nu..
Nu ska jag mysa med min favorit kille.
puss