envanliglouise

Vanlig tjej med ovanliga drömmar

GO L8

Skrivet 2011-06-27 @ 23:25:35
NEMENHEJ!
Idag har jag jobbat och fyllt i minlönerapport så ser fram emot 15 juli då pengarna sätts in på mitt konto.
Något annat jag ser fram emot är.. Ja ni kan ju gissa själva. Det har någonting med fred och kärlek och göra och det händer i Borlänge.
Och appropå det så var jag hos Sigge efter jobbet och planerade vad vi ska ha med oss osv. Vi åker ju på onsdag?!?! Galet. Det kommer bli bästa dagarna asså och vädret ska tydligen funka det med så.
Jag kommer med en sista rapport imorn innan det bär av.
Hallå? Svegie spelar VM imorn, dam VM. Match mot Colombia, missa inte för det kan bli riktigt fin fotboll :).
Förresten har jag fått en match i pojkalsvenskan att döma i slutet på sommaren. Som AD då självklart (AD=Andradomare)

Nu har jag nog sagt allt!
Puss på er alla!

mjau

Skrivet 2011-06-27 @ 23:15:15

TOTTE I MITT HJÄRTA.

sådeså!

Skrivet 2011-06-26 @ 22:48:17
Jobbade till halv 10 idag och börjar 7 imorn.

MEN det är min sista dag på nästan en hel vecka för på onsdag drar vi iväg på PEACE AND LOVE.

I LOVE OB

Skrivet 2011-06-25 @ 17:02:34
Jobbade från 14.00-21.00 på självaste midsommaraftonen.
Men piffade till mig själv genom att ha krans och flätor till mina oerhört tråkiga arbetskläder. Men gamlingarna uppskattade kransen och hur söt jag va ^^.
När jag kom hem på kvällen möttes jag av väldigt glada släktingar så jag tog med mig en av dem och drog till en liten hemmafest i Vedum. Chillade lite, hoppade lite studsmatta, dansade lite och åkte hem igen.
Sov ungefär 5 h och sen gick jag upp och jobbade 7.00-16.00. Nu jobbar jag inte för ens imorn kväll men det är nog dags för mig att vila lite middag och sen åka och spendera några timmar med min älskling.
pusshej

innan jag kände dig

Skrivet 2011-06-23 @ 11:44:50
går jobbade jag kväll och idag är jag ledig!
Innan jag ska jobba fre, lör, sön, mån. S.K.Ö.N.T.
Jag vill först bara säga att jag tycker Smögen, Kungshamn och kusten överhuvudtaget är överskattat! Jag menar här hemma i Vara stöter man på Människor från Vara (inte så konstigt). Varför vill man då åka ut till ett ställe för att "komma bort" när det ändå är samma människor där?
Ne jag har aldrig förstått mig på det där..
Men jag tänkte äntligen lägga upp det där albumet på FB med alla tusen festbilder jag har. Det ska ske innan jag åker till P&L. Lovar!

Men snälla hjälp mig med vad albumet ska heta, det är så svårt tycker jag! Har några tankar i huvudet men kan jag inte få lite förslag? Annars kanske jag aldrig lägger upp dem :o.
Här kommer lite bilder från förra torsdagen då det var lite tjejkväll och sen fest.
Heerrå!

rullstolsrace!

Skrivet 2011-06-21 @ 18:58:00
Har varit på någon utbildning för sommarjobbare inom äldrevård i Lidköping idag.
Kändes ungefär som att börja gymnasiet igen, jag kände ingen och vi hade "lektioner tillsammas", vi var 40 tjejer och 2 killar så det var ungefär som att börja estet igen ;).
Men det var riktigt kul och jag lärde känna en hög sköna brudar. Vi fick lära oss och massa lagar och skit. Sen jobbade vi praktiskt och jag fick känna på hur det själv var att bli lyft med en "lift" från sängen till toaletten. Sen hade vi rullstolsrace utanför vårdcentralen. Haha fan vad sköna rullstolar dem har nuförtiden!
På återseende min läsare!

jobb(igt)?

Skrivet 2011-06-20 @ 19:52:39
Sesådärava!
Då har jag kommit igång med mitt riktiga jobb över sommaren, -som vårdbiträde på ålderboendet i Järpås. Jag går brevid ett par dagar och försöker lära mig hur alla ska hanteras och imorgon ska jag på en utbildning i Lidköping om hur man lyfter rätt osv. Har en hård vecka framför mig med jobb onsdag, midsommaraftonens kväll, lördag dag, och söndag.
Hej och hå vilken slitig midsommar jag kommer få!
Dessutom tjänade jag lite pengar i lördags på jag jobbade på en examensfest till min kompis storasyster. Gud vilket röj det var med både alla åldrar på den festen, önskar att mina familj vore lika röjiga! :)

utelåst utomjording

Skrivet 2011-06-18 @ 16:36:34
Nåja. Denna veckan har innehållt mycket studentfirande.
I Onsdags var det studentbjudning hos min granne.
I Torsdags kollade jag på utspringet i Vara och grattade några stycken.
I går var det dags för den bästa studenten av dem alla. Skara och Katedral. Nästa år är det min tur, min och mina underbara klasskamraters tur. Då ni!
Förutom detta har jag hunnit med att fest lite i torsdags på husaren. Det var en sjukt konstig men rolig kväll, som vanligt? Tack för den underbara sovplatsen Ylva! 

Idag har jag varit på den sista delen av min utbildning till domare. Så nu ska jag bara ha mina fyra praktikmatcher och sen får jag börja döma på riktigt!
Ikväll ska jag till Amanda och hjälpa till på hennes storasysters examensfest.
Jambo!
Ångest. Jag har drabbats av sommarlovsångest. På många olika sätt och av flera anledningar.
1. Treorna har slutat och kommer aldrig mer tillbaka, det känns som man borde tagit tillvara mer på tiden med dem. Sagt till dem hur jävla bra dem är osv.
2. Hur jag ska prioritera min fritid i sommar, vilket inte är så speciellt mycket men hur ska jag använda den på bästa sätt? Hur ska jag hinna med att träffa alla vänner jag vill träffa, åka överallt där jag vill åka och hinna va med min pojkvän så inte han blir ledsen. Samtidigt vill jag vara spontan, gå på spontanfester, träffa nya människor och få minnen för livet.
3. Jag vill ligga i och träna, sola och förbereda mig inför min student. Låter kanske korkat men det är ju då man ska vara som snyggast i sitt liv. Då vill jag vara på topp och glänsa inifrån och ut när jag springer ut och in i en ny värld som öppnar sig framför en.
Så just nu har jag ångest. Jag tror enda sättet att lösa det är att sätta upp några slags mål för hur jag på bästa sätt ska få ut det mesta möjliga av denna sommar.
Djupa ord idag.
Imorgon kommer en liten rewind av veckan och förhoppningsvis lite bilder från utekvällen igår!
Kram

Totte<3

Skrivet 2011-06-14 @ 21:40:08
Känner verkligen att sommarlovet närmar sig med stormsteg!
I skolan har vi inga vettiga lektioner, vi spelar mest spel och pratar. Jag är nu hos min kära pojkvän, vi kollar på youtube-klipp och gosar med deras 3 veckor gamla kattungar.
Såå fina katter men jag gillar Totte mest, han är vit och orange, har fluffig päls och jättestora ögon.
Imorgon ska vi nog till Borås, vet inte riktigt varför men har hört ett rykte om att dem har god thaimat där.
Ciao

Vi kan behålla Skåne tycker jag

Skrivet 2011-06-12 @ 22:07:23
Min helg.
Fredags åkte vi ner till skåne på morgonen. Kom fram vid två efter att vi lunchat på centrum syd och jag fjäskat till mig ett par skor av pappa. Sen fixade vi oss och åkte in till Malmö för att inte missa utsläppet klockan 4. Det var inte speciellt många klasser på privatskolan prcivitas men det verkade vara en riktigt fräsh skola. Lisa sprang ut och alla var världslyckliga så jag fällde allt en tår av lycka till att jag ska få uppleva den känslan nästa år.
Sen bar det åter av till Svedala och alla 65 gäster kom senare på kvällen skulle jag, Linn och Lisa ut på ett ställe som heter Hipp där tydligen alla procivitaselever och Lisas klasskompisar skulle finnas men Lisa mådde inte så bra efter en sån lång dag så hon kände för att sova ist. En liten besvikelse för mig som gärna vill uppleva Malmös uteliv men det blir en annan gång. Eller vad säger ni tjejer?
Lördagen var ännu varmare än fredagen och vi skulle åka på pick-nick i västra hamnen i malmö. Underbart ställe där vi låg och solade på bryggorna och badade i havet med utsikt över danmark. Släng dig i väggen smögenbryggan!
Vi cruisade förbi Zlatans lya på vägen hem till Sve. Inte illa pinkat pågen!

På kvällen blev det grillat och skitsnack med mina underbara släktingar, vi åkte hem sent på kvällen och var inte hemma för ens 2.
Idag har jag varit på domarutbildning. Sista gången nästa vecka, sen är jag riktig domare!

Fan vilken nice helg säger jag bara!

Svedala nästa

Skrivet 2011-06-09 @ 23:34:15
Hejsan alla!
Skulle bara vilja berätta lite vad som händer i mitt liv.
Jo igår var jag i skolan och sedan jobbade jag kväll på björkhaga.
Idag var jag också i skolan :o. Ganska otroligt när man inte gör så mycket nu i slutet av terminen. Men var med om en rolig och lärorik teater-lektion så det var nåt att ha iallafall!

Ikväll har jag spenderat lite tid med killen min. Behövs eftersom inte kommer hinna ses i helgen för imorgon bär det av till SVEDALA, MALMÖ OCH SKÅNE. Jag älskar verkligen det stället, så många minnen. Och fler ska det bli!
Imorgon tar nämligen Lisa Grabo studenten och på kvällen ska gänget Linn, Lisa och Louise ut på studentfest i Malmö som kommer äga fett. Resten är historia!

Ciao
Seriös bild nr 1. 1,5 år sedan.

fukt

Skrivet 2011-06-07 @ 21:59:41
Har inte varit så svettig på mycket länge. Anledning:
1. Cyklade till Vara
2. Hade danslektion
3. Cyklade hem
4. Var med på JKs fotbollsträning (tuffa grejer det)
sist men inte minst...
5. Det äckliga kvava vädret!
Men nu är jag ren och fin igen. imorn blir det skola och jobb.
Ha de!
((Sarah! Det är du och jag på föregående bild!))

att leva

Skrivet 2011-06-06 @ 21:05:34
MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER INNAN MAN KAN LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEVA.
Så sant Håkan, du har aldrig fel.

ekonomiskt bortskämd någon?

Skrivet 2011-06-06 @ 20:47:48
VILKEN LÅNGHELG VI HAFT.
Jag har hunnit med att festa, jobba, bada, sola, vara på tjejkväll, mysa och vart på domarutbildning.
MYCKET Enligt mig. Nu lyssnar jag på H.H som så många andra kvällar då jag säger att jag ska lägga mig tidigt.
Min vecka är helt sjukt fullbokad på något obehagligt bra sätt.
Måndag är redan borta
Tisdag synundersökning
Onsdag jobb och möte
Torsdag packa
Fredag, ingen skola för att gå upp tidigt och åka till Mamlö. Se dem som springer ut på privatskolan procivitas bl.a. min fina kusin Lisa. 
Lördag chillar vi i skånelandet och åker hem på kvällen
Söndag är det domarutbildning igen. Phuu.
Veckans händelse kommer lätt bli på fredag för då ska jag med till Malmö och festa på studenters vis!


E

Skrivet 2011-06-05 @ 12:18:45
Estetfest.
Är något som bara esteter kan ha.
Brukar oftast balla ur.
Innehåller massa estetiska saker som dans.
Slutar med att alla går hem.