envanliglouise

Vanlig tjej med ovanliga drömmar

lucky in bed unlucky in love

Skrivet 2011-09-28 @ 20:28:06
Nu är den beställd. Studentmössan och på lördag är det tydligen 250 dagars. Det börjar närma sig studenten lite känns det som. 

Imorn ska jag döma min första hela fotbollsmatch. 90 minuter ska jag vara svartklädd och försöker hänga med i samma tempo som 22 stycken 19 åringar. Guud vad nervöst. I Trollhättan. Kan det bli mer seriöst?

svar på tal tror jag det kallas

Skrivet 2011-09-27 @ 22:22:56
Tänkte att jag skulle skriva något vettigt. Sen tänkte jag igen. Sen tänkte jag ännu en gång till för att komma på något vettigt och intressant. Det gick sådär.

Men jag kan säga att nästa sommar kanske jag ska spela teater, alltså som ett jobb då. Jag kör vart annat år.
2009 gamlingar
2010 teater
2011 gamlingar
2012 teater och gamlingar?

Alltså efter jag och några andra i klassen var med i den där teaterboken. (en bok med olika teaterövningar som ska komma ut snart så fick vi vara med och illustrera övningarna på bild). Fattar folk nu?
Så frågade dem om man var intresserade av att spela teater nästa sommar och jag är väl alltid lite småintresserad av allt så det blir nog nått slags info-möte nästa vecka så får vi se vart det leder!

HEJDÅ DÅ.

-

Skrivet 2011-09-26 @ 10:18:56
H


E


J

shoppishopp

Skrivet 2011-09-25 @ 21:49:59
Köpte dessa handskar på HM idag. Vill ha dem nu bara! Förresten köpte jag ett matchande pannband till + ett par bruna byxor på Zara. Zara är nog min favorit för tillfället.

STHM

Skrivet 2011-09-25 @ 20:29:56
Hoj! Min helg har varit mer än fullspäckat. Inflyttningsfest i fredags för att sen gå upp tidigt på lördagmorgon och ta x2000 till Stockholm. Väl där tar vi oss ut till filmhuset på gärdet, blir bjudna på lunch och sen börjar filmtävlingen. 18 bidrag från hela landet och i Juryn satt Rafeal Edholm dock vann vi inte! Men vinnarna var grymma. Sen fick vi sova hos Ylvas morbror och hans thailändske kille! Idag gick vi upp tidigt och gick in till centrum för att njuta av Stockholms shoppingliv. Fick köpt lite smågrejer och nu är jag hemma efter en promenad i mina nya springskor! U N D E R B A R T. Nu blir det back to basic.

sluta?

Skrivet 2011-09-22 @ 17:30:31
blogg.se vill nog inte att jag ska blogga längre. Jag kan inte ha mellanrum mellan raderna, jag kan inte ladda upp en bild i ett inlägg utan måste göra det för sig och själva verktygsfältet som normalt brukade finnas över rubriken är borta. Är det nu det är meningen jag ska ge upp eller ska jag fortsätta skriva oproffsiga inlägg? Är det någon som vet varför det blivit såhär för mig? snälla?

Dem kallar oss skådisar?

Skrivet 2011-09-22 @ 10:17:54
Alla tror att teater bara handlar om att spela Romeo och Julia. Så är det inte. Förresten hatar jag Romeo och Julia. Men så skulle vi spela det och såhär blev det.

lördag 17 september

Skrivet 2011-09-18 @ 16:37:11
Jag och Lisa kan festa. Vi går från noll till hundra på bara några timmar. På dagen igår hade vi varken outfit, dricka, förfest men allt löste sig och vi lyckades till och med fixa efterfest och sovplats. Lisa är den bästa för mig tror jag närmare bestämt.

noomaraton

Skrivet 2011-09-15 @ 09:16:34
Igår var vi på finalen i västragötaland till filmtävlingen noomaraton. Och gissa vad som hände? Av 21 bidrag var det 2 som skulle gå vidare till riksfinalen i Stockholm. Vi blev ett utav dem, årets wildcard. Nästa helg ska vi alltså till Stockholm och tävla. Så sjukt crazy!!

don't lose who you are

Skrivet 2011-09-11 @ 21:08:11
Var i Skara förut och körde lite teater samtidigt som vi blev fotade av en fotograf (eftersom övningarna vi gjorde ska vara med i en teaterbok). Det blev en del kärlek. inte så van vid att spela kär, i killar då! ;) Sen var jag och mamma på zumba så nu är min kropp ungefär som ett vrak. Men det känns bra.

94 hade jag ett fast jobb

Skrivet 2011-09-11 @ 13:00:04
Tar bilen mot Skara för att spela lite teater. Ska tydligen göra lite övningar som ska hamna i en bok om teater. Ikväll ska jag zumba.

kreativiteten flödar

Skrivet 2011-09-11 @ 02:11:44
Klockan står på 02.03. Min fantasi flödar och min kreativitet når höga höjder. Jag vill skriva manus till stå-upp scener som jag har i huvudet. Jag vill stå-uppa. Jag vet det nu. Men nu börjar vi från början. Varför all denna kreativitet. Jo vaknade ganska b-full/full imorses och insåg att denna dagen får jag ligga på soffan. Sagt och gjort. Har sovit mig igenom hela dagen och vaknade vid 7. Sen dess har jag ätit räkor, kollat på Mia Skäringers stå-upp föreställning och hämtat mamsen på fest där jag också hängde lite. För det första så kan Mia sjunga och för det andra är hon helskön. Vilket manus, vilket lugn hon har på scenen och sättet hon har blandat komik och tragedi på är så man vill gråta av skratt. Så nu har jag fått ännu mer inspiration till att själv börja som stå-upp komiker. Skulle vilja gå en liten kurs eller bara få testa på någon pub någonstans för en mindre publik. Men får väl sen när jag har tid med det. Nu ska jag sova igen, natti!

förtkortningar

Skrivet 2011-09-11 @ 02:02:34
Ännu en bild från CF. (crazy friday) Många fler bilder kommer komma på FB så småning om. Tack och hej leverpastej.

KBK

Skrivet 2011-09-11 @ 01:55:46
Vet inte varför det inte går att lägga upp bilder på vanligt vis på min blogg?! Hur som helst. Crazy friday igår var verkligen crazy friday. Tack alla grymma tjejer för kvällen. Vi KBK nästa helg igen!

Åh nu

Skrivet 2011-09-08 @ 18:36:15
Igår var jag på en fransk cirkus med estetrådet och ettorna på estet. Väldigt trevligt fast jag var sjuukt trött efter att ha tiilbringat en hel eftermiddag+kväll med alla gap-aporna. Om 12 min ska jag ta bilen till gymmet och köra ett dance-pass med tjejerna. Imorn är det crazy friday, bokstavligt, bildligt och allvarligt talat. Ciao!

offside

Skrivet 2011-09-06 @ 20:14:24
Religion, flera håltimmar och tillslut rättskunskap. Vara. Sånglektion. På bussen hem träffar jag min gamla mattelärare. Så mysig lärare, bästa matteläraren ever (inte bara för jag fick MVG). Väl hemma tog jag en springtur och en dusch för att sedan åka på domarmöte. 20 män, jag och en kvinna till. Speciell stämning med massa grabbar som bara snackar fotboll. Jaja behöver sånt när man går i en klass med nästan bara tjejer ;). Haha. Imorn. Estet och teater i Vara, det är finfint.

tips och trix

Skrivet 2011-09-05 @ 22:21:25
Om jag har fattat det hela rätt så är cake pops det nya cupcakes. Alltså några slags bollar som man doppar i vit choklad och sätter en pinne i. Finns förstår massa olika recept men hittade världens enklaste. Ska testa det imorn eller nåt. Visst låter detta jävligt gott?!? Cake pops ca 30 st (beroende på hur stora/små du väljer att göra dem) Du behöver 2 pkt Ballerina kladdkaka 50-100gr Philadelphiaost 200 gr vitchoklad att dekorera med Grillpinnar Gör så här: Mixa kakorna, tillsätt lite philadelphiaost i taget tills du får en lagom kladdig smet som går att rulla till bollar. Ställ in bollarna i kylen i ca 30 min. Klipp till grillpinnarna i lagom längd. Doppa ena änden av pinnen i chokladen, stick ner i bollen och doppa sedan i chokladen. Ställ upp och ner för att chokladen ska stelna. Av någon anledning går det inte att ladda upp bilder nu men dem ser väldigt smaskiga ut. Annars googla bara hur söta man kan göra dem!

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N

Skrivet 2011-09-05 @ 21:59:25
Vilken dag. Eller rättare sagt. Vilken monster-dag. Eftersom jag valt själv att läsa matte C ser mitt schema ut som såhär. Rättskunskap Engelska Samhällskunskap Matte C Sceniskgestaltning. Har typ ingen rast någonstans och endast en halvtimmes lunch.. Tur att det bara är måndag en dag i veckan. När jag kom hem lagade jag mat och åt sen skulle jag pluggat Rättskunskap och matte men jag somnade framför TV:n och vaknade när idol var slut. Nu har jag iaf pluggat lite RK och ätit glass och apelsin men jag antar att det är dags att sova igen. Min höstångest börjar komma. Hoppas tisdag inte blir en trist-dag!

Filmfestival.

Skrivet 2011-09-04 @ 21:39:40
Efter ännu ett deltagande i filmtävlingen noomaraton och efter att även detta året lyckas hålla deadlinen på 24 timmar tackar jag nu för mig inom filmbranchen på ett tag.


Närmare bestämt till torsdag då jag ska stå framför kameran igen. Det braiga då är att jag slipper göra allt bakom-kameran-arbete (det som tar tid). Det är skönt.


Åter till vårt bidrag. Vi kommer åka till Göteborg och tävla och om vi vinner där får vi åka upp till Stockholm. Jag har inte så speciellt höga förväntningar men det vore kul att någon gång få kred för allt arbete man lägger ner.


Bidraget finns på youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=PB5IEQTA4aY


Jag spelar Sandra, tjejen som äntligen vågar visa sin kärlek till hennes vän som för Sandra är mer än bara vän.
Det är jag som sjunger i slutet också!


Enjoy!

tagning!

Skrivet 2011-09-03 @ 22:10:38
Hela dagen har gått i filmens tecken. Synopsis, manus, ljus, ljud, tystnad, tagning.

Vi fick temat signalfel (konstigt tema)
skulle ha med föremålen: bakelse, tangent och anslagstavla.
Platserna som skulle finnas med var utanför en kiosk, på en pakethållare och ett gömställe.

Nu redigerar Ylva och John filmen medans jag och Felicia sitter och försöker göra musik till filmen. En låt klar, bara 2 korta kvar..

Nu dags att jobba så att man får sova någonting inatt!

Åh Sarah

Skrivet 2011-09-02 @ 23:21:28
v
Turkisk pepparshot och Sarah den söta lilla rara underbara.
En duo som oftast leder till sånnahär dansbilder.
SKÖNT TYCKER JAG.

FREDAGSMYS???

Skrivet 2011-09-02 @ 23:01:37
Känner mig en liten bit frustrerad när vi hade 3 timmars teaterlektion idag och jag inte fick stå på scenen en endaste sekund. Så är det när man har 22 stycken andra i sin klass att slåss med om scentiden.
Imorn blir det tidig uppgång för att deltaga i filmtävlingen noomaraton. En kortfilm på 24 timmar med vissa förutbestämda föremål som ska finnas med. Vi är stationerade i Vara så om någon känner för att stå framför en kamera imorn så är det bara att höra av sig! 
Galen partybild. Jag och Josse på bild!

varde ljus

Skrivet 2011-09-02 @ 11:05:17
Wohw Lisa hjälpte mig att ändra filformat på mina cambilder så nu kan jag lägga upp dem här.

Har precis haft min första MATTE C lektion, så nu blire hard work work tills jag fått det där fucking G:et. 

Bilden är ifrån i vintras. Lite cool i lugg var jag ändå :o.

poledance

Skrivet 2011-09-01 @ 21:56:33
Hade en bra dag i skolan. Kom hem och gjorde -ÅT tonfisksallad. Så sjukt gott fast inte så mättande..

Sen drog jag och mamsen oss till gymmet för ett "dance pass".
Vi hade ingen aning om vad det skulle betyda, men nu vet vi.

I en timme dansade vi funk, hiphip "sexydance", jazz, aerobics, salsa och poledance. POLEDANCE. Alltså en påle som man ska gå runt och vicka på rumpan mot. Det finns sådandär invecklad poledance då man hänger i stången men vi nöjde oss med att jucka mot den i tre minuter. Det var en upplevelse.

Nu ska här sovas. Bye!

fina tjejer

Skrivet 2011-09-01 @ 21:10:34
Bilder ifrån förra fredagen. Matfestivalen med favvotjejerna!

riktig sommar

Skrivet 2011-09-01 @ 21:04:06
Här är lite efterlängtande (?) bilder från Sarah och Emanuels fest i somras. 
Dem kommer på FB så småning om också.