envanliglouise

Vanlig tjej med ovanliga drömmar

2012

Skrivet 2012-12-31 @ 00:09:13
Jag har inte skrivit något på jättelänge, jag vet. Men jag är i Sverige, hemma och det händer massa grejer. Bra och dåliga som jag tyvärr inte kan ta upp här. Jag tror jag kommer ligga lågt med bloggen tills jag kommer tillbaka till Schweiz.
 
Så eftersom detta blir mitt sista inlägg 2012 så vill jag tacka alla människor jag mött detta år och vänner jag har haft och fått. Ni betyder så jävla mycket. Bästa året i mitt liv!
 

home-coming

Skrivet 2012-12-20 @ 16:37:23
Förlåt kära bloggläsare för den dåliga uppdateringen, men jag har kommit hem!
Till mitt hus, mitt stökiga men ack befintliga rum, min familj, mina vänner. Såå underbart.
Så jag har njutit varje sekund. Haft julklappsbyte med vara-tjejerna, bakat tunnbröd med mamma och mormor, handlat julklappar, haft en home-coming-hemma fest och umgåtts mycket med min numera sk. pojkvän.
 
Och än har jag två veckor kvar, tuuur det!

Ljus i sitt hår

Skrivet 2012-12-13 @ 14:08:43
Ha en mysig lucia-dag alla!
Jag ska njuta av min sista dag i Schweiz 2012 genom att skolka från franska lektionen, se på svenska lucian på tv, tvätta, packa OCH ha sista lucia-uppträdandet ikväll! -Med mig som lucia.
Ihhh vad kuuul!
 
 
Hihi, snodde din bilder Josefin.
 

luciapremiär

Skrivet 2012-12-05 @ 20:21:01
Vi i svenska aupair-gruppen har ett luciatåg som vi åker runt och uppträder med på olika ställen i Genève. Änsålänge har vi hunnit med svenska klubbens julfirande (2/12) och SEB-banken (4/12). Vi har dock inte varit så många på varje uppträdande (5-7 stycken) men det gör inget för vi har kul ändå!
 
 
 
Tack till fotograferna Frida och Frida!

halalslaktad kyckling

Skrivet 2012-12-03 @ 21:08:46
 
 
Skönaste tjejerna i hela Swiss.
Amanda och Frida heter dem.
Nu vet alla det.

med ljus i sitt hår..

Skrivet 2012-12-03 @ 17:13:21
Denna helgen hade jag besök av den gamla au-pairen Frida som idag åkte upp till Alperna för att säsonga. Så hela helgen har spenderats med henne och min Frida här.
 
I fredags var vi på spagetti factory och åt, sen gick vi till någon bar och drack lite öl.
 
I lördags tog vi välförtjänt sovmorgon och sen åkte vi till Decatlon som är en sportaffär i Annemasse, Frida köpte sin skidutrustning och jag köpte en skidhjälm och underställ och lite så!
På kvällen åt vi middag här hemma och hade lite afterski.
 
Igår åkte jag iväg med tåget med 4 andra tjejer för att ha lucia-uppträdande i Etoy på svenska klubben. Trots många  sena avhopp och glömd luciakrona genomförde vi det och fick många lovord. Dessutom fick JULBORD och tomten kom. Så sjukt gott. Ville bara pussa på kocken som hade lagat alla svenska delikatesser!
 
Nästa sak att längta till är nästa helgs resa till PARIS. 5 dagar kvar till Swedish house maffia!