envanliglouise

Vanlig tjej med ovanliga drömmar

revanch

Skrivet 2012-07-30 @ 18:08:48
Dömde min först match sedan Gothia idag. Kan man förlora så mycket på en vecka? Det känns så iaf. Men nu är det bara att köra, över 10 matcher innan jag flyr landet så då ska jag prestera mitt allra bästa!


Det går så bra nu så allt känns ironiskt. Det har talats om att jag ska få gå steg 2 redan i höst men så åker jag ju till Schweiz och det förstör allt. Dock är jag "ung" och har många år på mig att nå dam-allsvenskan. Ja för det är mitt mål! Att avancera och få döma damer i allsvenskan. Det är drömmen och en dröm som faktiskt inte känns omöjligt om jag kämpar, övar och tränar. Och har lite tur. 


Trots att jag åker till Schweiz och ger upp min plats i steg 2 utbildningen så kommer jag tillbaka. Tro inget annat. Domare Grabo är på G.

GOGIRL

Skrivet 2012-07-29 @ 19:56:06
Jobbar och festar. Imorn börjar jag döma igen. 4 matcher på 4 dagar typ. GOGOGO

Gothia 12

Skrivet 2012-07-23 @ 22:06:38
Då var man hemma efter Gothia cup 2012. Där man gick 7-11manna kursen med 75 andra domare från hela landet. För mig blev det 17 matcher under hela veckan och två finaler. En B-final som andradomare P13 och en A-final på gamla Ullevi mellan AIK och ett Spanskt lag (F12) där jag var huvuddomare (!!)


En utav de bästa och mest lärorika veckorna i mitt liv. Har träffat sjukt mycket skönt folk och utvecklat mitt matchledarskap enormt.

Bilder från veckan och finalen kommer, sanna mina ord!

knock knock

Skrivet 2012-07-08 @ 22:35:51
Peace and Love var härligt. trots dåligt tält, oberäkneligt väder, baja-major och att man missade mumford and sons.
Men vi minns det bästa. -RIHANNA, kebaben, duschen på gymmet, dada-life, mac miller, sugerplum fairy och thai-buffèn!
Denna helgen har också varit underbar, den har spenderats i Kungshamn. Men goaste vännen Felicia. Vädret idag erbjöd pic-nic på klippor, after-beach och bad i havet!
Bilder kommer när jag har återfunnit min kamera.