envanliglouise

Vanlig tjej med ovanliga drömmar

Strong is the new skinny

Skrivet 2013-04-26 @ 12:05:40
Jag lever ett ganska paradoxalt liv för er som inte visste.
 
På veckodagarna tränar jag varje dag på gym. Jag varierar träningen för att träna olika muskelgrupper olika dagar och vissa dagar ren kondition. Jag äter relativt bra, gröt till frukost, sallad till lunch och middag med familjen. Men på helgerna förtär jag stora mängde alkohol, rör inte mycket på mig. Möjligtvis om jag går på stan eller åker skidor. Äter ute och alltid något snacks till vinet.

Men jämfört med många andra av mina vänner här nere som har gått upp i vikt sedan dem kom till Schweiz och förbrillt försöker bli av med kilona så har jag gått ner och tonat min kropp. Svårt att se skillnad på sig själv men jag har fått en fastare rumpa och "plattare" mage. 
 
Mitt mål är verkligen inte att gå ner i vikt eller bli smalare. För mig handlar det om lyckan efter ett bra pass, enegrin som träningen skapar. Självklart vill jag bli starkare och snabbare. Men det är för att jag ska kunna satsa på min domarkarriär framöver. Så självklart har jag mål med träningen för just nu när jag tränar själv på ett franskt gym och inte känner en enda människa måste jag hela tiden peppa mig själv. Då brukar jag fokusera på mitt mål när det känns jobbigt. 
 
Men som sagt tar jag inte det på allt för stort allvar då jag tillåter mig chilla på helgerna och det mår jag bäst av. 
 

Same love

Skrivet 2013-04-25 @ 11:40:38
 
Igårkväll smet jag från middagen med familjen för att träffa två fagra damer och se solen gå ner över Genève från bästa platsen. På en filt vid vattnet!
Vi lyckades även förtära två flaskor vin och lite nötter. 
Har jag nämnt att jag älskar mitt liv?

This is nightlife

Skrivet 2013-04-23 @ 14:42:21
 
 
Vår lilla roadtrip såg väl ungefär ut såhär! 
Tack för helgen b-rudar. 

Swiss life is a wish life

Skrivet 2013-04-21 @ 22:22:21
I fredags efter jobbet när jag myst framför TVn med familjen och pizza tog jag mitt lilla pick och pack och drog till Amanda. Vi drog ner på stan och chillade på en fett fräch bar med Agnes, Sara och Anna men drog hem tidigt. 

För i lördags ställde vi klockorna och gick upp för att ta en roadtrip till Lyon. Frankrikes näst största stad. Det var en awsome dag där vi fick guidning av Amandas kompis och shoppade i ett massivt köpcenter. Vädret kunde ju dock va bättre men vi var nöjda ändå. Sen köpte vi massa sprit på monoprix och en söt fransman och åkte hem till Genéve och blandade drinkar! Hittade några grymma drinkmixar och drack tills vi sprack. Sen blev det java, försökte komma in på Le barock men det är ju freakin omöjligt så efter vi hade skämt ut oss där drog vi till Java. Där ballade det ur fullständigt för mig, haha. SJUKASTE kvällen. 
 
Idag har det varit lite hangover part 4 för mig och Amanda men vi lyckades ta oss till en go restaurang som serverade oss pizza och mjölk. MJÖLK när man är bakis måste vara lösningen på alla världens problem! Sen har vi chillat och sovit mest hela dagen. Jobbigt att lämna min fina vän och veta att vi inte ska ses på tre dagar typ. Jag vill typ flytta ihop med henne. Vi skulle va bästa room-matesen!
 
Detta var min helg, imorn kommer bilder från min braiga kamera. 
Bon nuit!

Love Life

Skrivet 2013-04-19 @ 08:02:05
Helt slut efter gårdagen.
jobb, franska-lektion, fika med vänner, dejt, jobb och kalas med massa nya människor. Så psykiskt slut skulle man kunna säga.
 
Hur gick det då? det vill ni bra gärna veta va?
Jo kalaset gick bra, träffade johns kusiner och han kompis syskon som var riktigt goa. Det var ett riktigt härligt kalas och den släkten är så härlig för jag känner mig som en av dem. Inte aupairen som jobbar för dem!
 
Vill bara beklaga mig över att vi har haft mellan 23-26 grader i en vecka nu men idag regnar det och ska bara bli runt 15 grader i helgen.. Haha men det fina vädret kommer nog tillbaka snart. Och nästa vecka ska poolskötarna komma så då fyller dem på poolen så jag kan börja simma igen!
 

Bursdag

Skrivet 2013-04-17 @ 22:44:48
Imorgon fyller en speciell grabb 11 år. 
Min Jonnyboi! #specieldag
 
 

Badooit

Skrivet 2013-04-16 @ 21:41:50
Så mycket att skriva, så lite tid. Prioriterar min tid lite annorlunda nu när våren äntligen kommit (japp vi snackar mellan 20-25 grader varje dag). Så mindre sömn och gym, mer chill med vänner, solning och dejter. 
 
Japp ni läste rätt, Louise Grabo har blivit utbjuden på en dejt av en fransman i Genéve.
How come?
Jo när fyllan började slå till i lördagskväll, hade jag en vän som bad mig bli medlem på appen "badoo". En form av dejting-site. Det började lite på skoj och nån random kille började skriva till mig och gillade min bild. Men nu har stormen verkligen brutit ut. Igår när jag varit medlem i två dygn hade 91 män/killar skrivit till mig på franska/engelska och svenska. Jag har inte hunnit läsa allt än och kommer aldrig kunna göra. Helt sick. Jaja på den vägen är det!
 
 
 

Om våren

Skrivet 2013-04-13 @ 14:44:43
 
 
Japp det är sant. Idag tog jag fram solsängen, iförd bikini. För att ligga vid polen och sola. 21 grader och sol efter en hel veckas regnande skadar ju inte. Och det spås bara bli varmare nu!
 
Haregötthej!

cups

Skrivet 2013-04-12 @ 19:17:00
Jag har en ledig helg hemma i Genéve som jag fick reda på för endast ett par timmar sedan. Så hur spenderar jag den på bästa sätt?
-Jo jag börjar med att baka en hemma-gjort pizza och bjuda över en go vän. Sen blir det in till favorit-baren La petite reine för att drick lite öl och träffa två av min kanadensiska vänner.
 
-Helgen fortsätter förhoppningsvis med bättre väder imorn så jag kan sola och kanske åka in till stan och mysa för att på kvällen ha över lite vänner och sen dra på Geneva spring party! Äntligen lite Geneva-party. Får väl se hur imponerande de blir bara. Men jag vet att jag har goa vänner som kommer göra festen perfekt ändå!
 
På söndag spås det bli 21 grader och sol så då är det stek som gäller. Det är den värmen vi har väntat på i två månader nu! Kom-igen vädergudarna! Fast inte som Sverige med snö iallafall. haha.

Påsk-afton+20 årsfest

Skrivet 2013-04-10 @ 15:55:28


I AM BACK BITCHES

Skrivet 2013-04-09 @ 21:13:19
Jag vet att jag inte har skrivit på jääättelänge och nu är det svårt att komma igång igen...
Min andra vecka i Sverige bestod av solning (japp ni läste rätt), träning, mys med mamma, besök hos mormor och morfar och massa fina vänner. Lite jobbigt att ta avsked till alla igen.
Värst är det att bli lämnad på Landvetter själv. Man känner sig så sjukt ensam.. Som tur är har man en rätt känslokall far..
 
När jag kom hit i söndags passade jag att chilla med mina fina vän Amanda och hennes kompis från Sverige. Vi hängde på plain-palais där det var marknad och stort tivoli sen hängde vi lite i skateparken också. Träffade lite skönt folk typ. Nu är man tillbaka i jobbet igen, men det känns bättre än aldrig förr.
 
Nu gäller det att göra det bästa av dem 2,5 månader som är kvar!
 

World Wide

Skrivet 2013-04-02 @ 11:22:05
Skypade precis med en efterlängtad vän som nu befinner sig i Bangkok som jag inom en månad kommer få träffa.
Sen insåg jag att jag har vänner lite överallt i världen.
Australien, Thailand, U.S.A, Kanada, Schweiz, Frankrike, England osv.
Jag har så fina vänner, placerade lite här och var på denna jord och visst är det jobbigt men jag ser det mer som en fördel. Härliga människor jag kan åka och hälsa på och se nya platser och kulturer.
 
Sen finns ju skype också, den underbara uppfinningen.