envanliglouise

Vanlig tjej med ovanliga drömmar

work hard, play hard

Skrivet 2013-01-31 @ 22:31:51
Här nere har jag väldigt mycket tid för mig själv och tid att tänka på och det var ju lite det jag skulle ta detta året till. Att tänka ut vad jag vill göra i mitt liv, komma på hur jag ska fortsätta leva och hur jag ska göra för att uppnå drömmar och mål. Här kommer en liten utvärdering hur jag tänker och känner just nu.
 
Just nu drömmer jag fram och tillbaka, upp och ner hela tiden. Så mycket saker man vill göra innan man börjar plugga igen och jag vill faktiskt passa på nu när man kan. 
 
De drömmar jag har som jag faktiskt kan uppfylla inom en snar framtid är: 
1. Åka till Norge och jobba för att sen ta mina besparingar och back-packa i Sydamerika. 
2. Dra iväg till någon party-ö eller dyl. (Ibiza?) och gå på DJ-skola (har ju alltid varit lite av en dröm för mig) Mitt dj-namn är ju redan klart och allt. 
3. Satsa på min domar-karriär, dvs stanna hemma och döma jävligt mycket fotboll och träna som ett as. Det betyder dock att jag måste ge upp många av mina andra drömmar. 
4. Söka teaterskolor och satsa stenhårt på teatern men det betyder också att jag måste ge upp alla mina andra drömmar till stor del.
 
Jag har fortfarande ingen aning om vilken av dessa vägar min framtid kommer ta, men någon av dem blir det! För jag är inte en sån som ger upp sina drömmar. ALDRIG. 


One, Two, Fuck you

Skrivet 2013-01-28 @ 12:07:54
Ibland undrar jag varför jag hamnade i Genéve för det är egentligen inte en speciellt rolig stad, utan mest barnfamiljer och affärsmän håller till här. Men några fördelar har det. Bl.a. detta: 

1. Det ligger väldigt centralt i Europa och det går att ta tåget till Paris, Milano, Lyon, Zurich, Bern osv. 
2. Det är en otroligt internationell stad eftersom FN har sitt högkvarter här, därför träffar man människor från hela världen och upplever många kulturer.
3. Det ligger mitt i Alperna. Det räcker att ta bilen i 30 min för att komma till Alperna. Skidorter som Chamonix, Val d'isere, Gstad, Val Thorrens och Verbier ligger mellan 1-3 timmar bort.
 
Min mål med mitt år i Schweiz är
-Att kunna "prata franska"/göra mig förstådd och förstå.
-Åka massa skidor i alperna och besöka alla ovanstående skidorter.
-Skaffa vänner för livet runt om i hela världen. 
-Upptäcka Europa på riktigt.
 
 
1. Paris, 7/12-12. Club Queen. Adrian Lux
2. Val D'Isere, 19/1-13. Taniell och Frida
 

L'amnesia

Skrivet 2013-01-27 @ 18:59:50
 
 
Topp 5 sjukaste helgen i mitt liv. Chamonix levererade, dock inte genom skidåkningen. (Tog mig aldrig upp i backen) FETT

Val D'isere

Skrivet 2013-01-23 @ 12:49:49
 
Lite bilder från helgen som gick i den otroligt vackra skidbyn Val D'isere. Träffade massa sköna svenskar, danskar, engelsmän och sånt. 

Förmodligen sista helgen jag, Amanda och Frida är tillsammans då Frida snart lämnar Schweiz.. Sorgligt men sant.

måndagsångesten from hell

Skrivet 2013-01-21 @ 15:47:04
Jag har haft bästa helgen verkligen som har innehållt fina vänner, skidåkning i soliga alperna, massa sköna svenskar, sjukaste afterskin och fest såklart.
Har mått så bra denna helg men så kommer man "hem" till Gevève och mår piss. Det är måndag, man är trött, man jobbar, man orkar inte gå till gymmet, man sover massa. Man är fortfarande trött och längtar hem.
Man pratar med mamma som ska boka resa hit om en månad. En månad känns som en jävla evighet.
 
Jag vill bara må bra och kunna njuta av mitt liv men det går inte. inte just nu iallafall.

fly eller ta skydd

Skrivet 2013-01-16 @ 23:16:30
Ännu ett depp-inlägg. Två av mina närmaste vänner här borta i Alperna ska säga upp sig och lämna landet. Känns ju piss kan jag säga. 
Och om 1 timme är det min födelsedag.. Jag kommer inte få någon frukost på sängen, jag kommer inte kunna gå till systemet, jag kommer inte bli sjungd för och värst jag kommer inte träffa min familj. 
 
Detta har ju blivit en emo-blogg. sorry bitches. 
Här kommer iaf lite bilder på människor jag saknar så jävla mycket.
 

Och där fick ni en liten sammanfattning av 2012 också dock i helt fuckad ordning. Alanya, student, P&L, nyår. 
 

talar ut

Skrivet 2013-01-15 @ 15:02:14
Okej, jag ska verkligen försöka ta tag i mitt liv igen och börja blogga. 
Men det är svårt att ta tag i sitt liv bara sådär, men det börjar gå åt rätt håll. Har köpt gymkort för ytterligare en månad och varit där två gånger (kass). Idag släpade jag mig iväg till min franskalektion i snöstorm för att komma dit och få reda på att den var inställd men istället gick jag och fikade med Beth och Zlata. Helt okej tjejer ändå!
Sen har Frida kommit tillbaka och jag fick äntligen träffa henne, vi (Amanda också) åkte till Mercedes-handlaren för att byta lampa på min bil. Gick faktiskt bättre än planerat så på lördag tar vi asså min pärla och åker på äventyr till Val D'isere för skidor, after-ski och födelsedagsfirande!

I helgen var älskade Felicia här och jag kunde släppa alla mina tankar och bekymmer som snurrar runt i skallen på mig. Vi var mycket med Amanda, gick runt i stan, var och åkte skidor i Jura-bergen och bakade semlor. Den tjejen är ju bäst alltså. Först nu efteråt när jag verkligen fått umgås med henne så mycket som jag inser hur mycket jag saknat henne. Träffade ju henne 2 timmar på juldagen men innan dess hade vi inte setts på nästan 4 månader... Jag hoppas jag kan få ledigt en helg så jag kan flyga till London och hänga med henne och Ylva. 
 
Men igår körde jag Felicia tillbaka till flygplatsen och sa hejdå. Jag börjar hata att ta avsked av folk jag älskar hela tiden. Utan att veta när jag får träffa dem nästa gång igen. 
Jag vet att jag låter deppig och ja det är jag för tillfället. Vet inte vad jag vill göra med mitt liv och allt. Allt bara faller ner och jag har inget att luta mig emot. Men jag måste skärpa mig, sluta upp att deppa över mitt liv och försöka njuta av dessa 6 månade kvar i Swiss. Men det är inte så jävla lätt just nu, nytt år. Inga planer. Inget direkt att se fram emot. Men jag får skapa planer. Ja nu måste jag skärpa mig på riktigt.
Jag drar till gymmet på en gång.

Helgen i (Felicias) bilder

Skrivet 2013-01-14 @ 17:30:59

FELICIA

Skrivet 2013-01-11 @ 19:26:18
Felicia har anlänt och helgen är här så allt känns underbart. Jag har redan visat henne stan och lunchat på bästa stället (spagetti factory) så resten av helgen väntar antingen skidåkning eller upptäcktsfärd till Gruyere. Sen ska vi hinna med en utgång i Lausanne också!

Men nu ska här lagas mat och dricka vin med sällskap av Felicia och Amanda. Åh!

Håll ut

Skrivet 2013-01-09 @ 15:36:38
Är tillbaka i Swiss. Har varit väldigt upp och ner på mitt "jullov" med mycket känslor! Har haft det så jävla kul men samtidigt sjukt jobbigt psykiskt och det sitter i nu när jag är tillbaka här.. Har mått väldigt dåligt dem senaste dagarna p.g.a. hemlängtan osv.

Har faktiskt övervägt att ge upp... Men nej nu gör jag det här!
Om jag har tur kommer finaste Felicia från London hit på fredag och goa Frida kommer ju tillbaka på måndag.
KÄMPA