envanliglouise

Vanlig tjej med ovanliga drömmar

TRAM PARTY

Skrivet 2013-06-22 @ 18:28:26
Gårdagen var nog den tuffaste arbetsdagen hittils under mina 10 mån här. Jobbade 6-9 på kvällen och gjorde frivilligt midsommar buffé med allt som ikea har att erbjuda, bakade en jordgubbstårta från grunden (!). Var med John och hans kompisar på plagen. Sen kom Jacob hem och Amanda kom för att äta min midsommar mat.
 
Det var väl så mycket midsommar vi fick igår för sen tog jag och amanda oss in till stan där vi hade tänkt testa på Geneva tramparty, japp. Dem ställer en DJ och en bar på en spårvagn och sen betalade man 10 cfr och fick åka/festa genom stan i 1 h. Bland det galnaste jag gjort, då varje gång trammen stannade höll man på att ramla omkull och man stod upp och dansade i sätena och moonade åt folk som gick förbi utanför. Ungefär så var det! Sen vet jag inte riktigt vad som hände, lyckades komma med min buss och somnade men blev väckt på sista hållplatsen som lyckligtvis är min hållplats och går barfota hem en km. Kliver in genom ytterdörren 04.10 (japp min värdpappa för statistik) 

Idag har jag jobbat en del. bakfull. Kört john på kalas som var i det vackraste huset jag någonsin sett med bästa utsikten i hela genf!  
Sorry guys att jag inte skriver något men vädret är awsome (30-37 grader) och poolen OCH sjön är varm så jag hinner inte med sånt här med endast en vecka kvar i paradiset. 
 
Men sen sist har jag:
Druckit vin
Badat i sjön
Varit på beach party
Badat i poolen
Badat i sjön
Kvällshängt vid sjön
Sagt farväl till ännu en vän
Träffat en annan familj
Jobbat en hel del
 
 

Genf

Skrivet 2013-06-14 @ 17:26:10
Då var det helg igen! Min näst sista helg i Genf.
Jobbar lite imornbitti så blir myskväll ikväll med Amanda bara. 
Imorn jobbar jag på förmiddagen och sen ska jag iväg och bada/simma i sjön (!) med en kompis. Är ju väldigt varmt i luften men i sjön är det fortfarande väldigt kallt, men det måste göras innan jag lämnar Schweiz! 
Sen blir det grillkväll hos Fanny och senare förmodligen utomhus-fest vid Yacht klubben med DJ och barer utomhus. Sägs vara episkt.
 
Grattis alla studenter, ett år sedan idag. Då hade jag ingen aning om att jag skulle sitta här, i en stor villa i Genéve idag. Livet har sina överraskningar ändå.

#Kännsbättreattgöraenlista

Skrivet 2013-06-11 @ 22:38:15
Plus och Minuslistan
 
+Uttagen till Gothiacup och får bo på domarboendet. Ska få träffa alla vänliga själar som jag lärde känna förra året och återigen få uppleva den härliga gothia-känslan. tredje gången för min del!
+Ska på ännu en jobbintervju, denna gången i Köpenhamn.
+Har två jobb i sommar/höst
+Är ledig så jag kan åka på PIP med finafina vänner
 
-Dejta
-Prestationskrav (kan förändra människor totalt) 
-Seriösa skypesamtal

au pair-alympics

Skrivet 2013-06-09 @ 13:31:40
Gårdagen var en bra dag. Massa skönt folk träffades i parc de la grange och i indelade lag skulle vi utföra ett olymiska spelen för aupairer. Vi skulle göra massa olika grenar på tid och många av dem innehöll öl. Drack konstant från 13.00-04.00 imorses. Träffade massa nytt folk som jag aldrig träffat förut och hade bara en fett soft dag. Blev endel öl-bonging och vin-bonging. Mitt lag "golden girls" vann dock inte men vi gjorde en riktigt bra insats så jag är nöjd. Mer bilder från min kamera kommer en annan dag! Lovar

Efter detta event åkte jag och anna hem till mig och duschade och åkte till Moa, käka lite pizza och drog oss sedan mot Lausanne. Träffade Gracie, Birdie, Iris, Agnes, Sarah och Anna på tåget och Tanya, Simon och Hannah i Lasanne. Så värsta gänget drog vi till happy days och sen vidare till Buzz. Nya ställen som jag aldrig varit på men fett goa ställen. Jag och Gracie hade en fet kväll tills vi hade så ont i benen och var så trötta att vi höll på att somna i soffa på klubben. Då tog vi tåget hem och jag kunde lägga mig i min säng 07.00 imorses. 
 

when I'm gone

Skrivet 2013-06-07 @ 23:37:23
Fredagkväll med två fina vänner. Bjöd på lite carbonara ute i denna varma kvällssolen sen övade vi the cup-song och spelade in (finns på min facebook!) Åt mango, jordgubbar och mövenpick. 
 
Nu sitter jag här, kunde gått ut om jag vill men spara mig tills imorn för då blir det:
Au pair-alympics hela dagen med ett antal drinklekar/tävlingar. Vi är runt 40 aupairer som är indelade i lag på 8 och ska tävla i olika grenar och dricka äckliga mängder öl. Kommer bli sweet as.
 
Detta är min sista lediga helg i Schweiz (hur sjukt???) så jag måste göra det bästa av det!

Dinner

Skrivet 2013-06-05 @ 17:25:59

Gryis+Brooksi

Skrivet 2013-06-05 @ 17:04:03
I helgen var min brorsa på besök och Amandas käre vän Andreas. Så vi passade på att hänga en del, åkte till gruyere och åt choklad+åt alpmat/ostfondue.
Sen åkte vi direkt till Nyon för att ta farväl av Brooks som åkte tillbaka till Arkansas i söndags. Hemskt sorgligt, känns som början på slutet för nu är det många som snart beger sig iväg.. Därför jag ser nygråten ut på bilderna.

Hajk interlaken

Skrivet 2013-06-05 @ 16:50:29
26/5. 1,4 mils vandring uppe i alperna. 

Swedish cultur night

Skrivet 2013-06-05 @ 16:41:25
23/5 hade vi svenskar fixat en Swedish cultur night på vår internationella aupair-träff. Det blev mini-midsommar med dans runt stången, kransar och massa galna lekar.