envanliglouise

Vanlig tjej med ovanliga drömmar

Champagne problem

Skrivet 2014-11-24 @ 00:08:00
Ibland glömmer man bort vissa av sina vänner eller priorierar andra saker men man får aldrig glömma bort de människor som ger en energi och som lyfter upp en. Det har jag lärt mig denna helgen.
 
Nu har jag ny energi för att kunna jobba vidare de sista veckorna av 2014 och göra de bästa av dem. 
 
 
 
 
 
 
 

Höststämma

Skrivet 2014-11-19 @ 23:45:56
Idag efter att ha pluggat i skolan tog jag tåget hem till Vara för att medverka i vår höststämma i centerpartiet i vara. 
Där det stod på agendan att gå igenom de nominerade till olika nämnder. Jag hade fått förfrågan att vara med som suppleant till bildningsnämnden men var tvungen att tacka nej för att jag inte längre ska vara skriven i Vara utan ska skriva mig i Göteborg. 
Man måste alltså vara skriven i den kommunen om man är aktiv i nämnd eller liknande. Anledningen till att jag kommer skriva mig i Göteborg är fortfarande inofficiell men jag kommer skriva om det så fort jag vet att allt är klart! 

Jag känner mig fortfarande väldigt aktiv i centergruppen i Vara och kommer försöka vara det hela mandatperioden. Jag sitter fortfarande med i styrelsen och är med i "utskottet" som har hand om sociala medier. Så på ett sätt har jag fortfarande en fot med i spelet! 

Kommer framöver skriva lite mer om valet, centerpartiet, mina åsikter och min framtid. Men även om vad jag studerar för något och vad det kan leda till. Så stay tuned!






INLEDNING

Skrivet 2014-11-14 @ 10:18:55
Jag insåg att jag drev denna bloggen när jag bodde i Schweiz för att mina vänner och släkt skulle kunna se vad jag gjorde och för att dela med mig av min upplevelse. Kunna skriva om roliga saker men även om jobbiga saker och ha bloggen som stöd när det var jobbigt och egentligen bara längtade hem. Men jag skrev den också för min egen del. För att jag nu kan gå tillbaka och minnas vad jag gjorde och hur jag kände. Att jag kan lära mig av de misstag jag gjorde och som har fört mig hit idag. 
 
När jag kom hem från Schweiz i december för snart ett år sedan såg jag ingen mening med att driva denna bloggen. Jag ville bara vara hemma i Vara. få lite arbetslivserfarenhet, umgås med min pojkvän och familj och lista ut vad jag skulle göra näst i mitt liv.
 
Jag kände också att jag inte hade något vettigt att skriva, vem vill läsa om när jag gör det mest vardagliga saker? No offence men inte jag.. De bloggar jag läser är om kvinnor som har väldigt fartfyllda liv och gör mycket intressanta saker ELLER som har väldigt intressanta diskussioner och åsikter som de vågar dela med sig av. 
 
Så nu ett år senare sitter jag här igen och skriver. För att jag inser att mitt liv är ganska intressant och för att jag har en sådan livslust. Jag har hittat vad jag vill göra här i livet (mer eller mindre..) och jag ser min drömmar tydligare än aldrig tidigare. Jag har hittat mig själv på ett djupare plan, genom mina åsikter och värderingar.  
Och jag har gjort det genom politiken. 
 
Så framöver ska jag skriva om detta. Om mina  tankar och åsikter och drömmar. Alla får gärna ta del av dem och reagera varesig man håller med eller inte. För politiken finns i allting vi gör och jag är trött på argumentet som. "Jag bryr mig inte för det går inte att påverka ändå".
 
Så nu kör vi igen. Välkommen tillbaka!