envanliglouise

Vanlig tjej med ovanliga drömmar

blää

Skrivet 2010-09-29 @ 10:31:37
Min gårdag var den äckligaste jag varit med om. Jag kom hem vid halv tre. sen cyklade jag in till vara för att möta upp min sötnos. När vi kommer hem känner jag att jag har lite huvudverk så vi lägger oss och vilar lite.
Det blir inte bättre så jag tar en tablett och försöker härda ut tills den börjar hjälpa. Efter en timme har inget blivit bättre, bara värre så jag tar en tablett till och befarar att jag fått migrän. Därför tar jag en tablett till som ska hålla borta illamående.

Jag ligger och gråter och skakar av smärta och Robert vet inte vad han ska ta sig till.
Inga tabletter fungerar och jag spyr bara upp dem.

Jag ligger och skriker i sängen, sover lite, spyr. Så håller det på några timmar då jag inte klarar av det längre. Då åker vi till sjukhuset i lidköping. Mamma tror att jag kan ha fått hjärnhinneinflammation eller hjärnblödning.

Som tur är kommer doktorn fram till att det är ett starkt migrän anfall som kommit pågrund av att jag är så stel och spänd i nacken och av stress.

Jag älskar verkligen min pojkvänn som tog hand om mig så bra.
Idag är jag hemma och vilar. jag borde inte sitta vid datorn för det är inte bra för min nacke, men vad ska jag göra?!

..

"muffins are just ugly cupcakes"

Skrivet 2010-09-26 @ 21:00:45
Min söndag:
Uppgång 9.00
10.15 påväg till match i lidköping.
Matchen vann vi med 3-2. SÅ jävla gött, nu ska jag få 100 kronor av mamma. ;)
Sen blev det mc donalds.

Eftermiddagen och kvällen har jag spenderat med att baka cupcakes och kladdkaka och kollat på resor.
förhoppningsvis blir det Egyten i vinter. Håller tummarna för det! :D

so long suckers!





löördag.

Skrivet 2010-09-25 @ 22:43:26
Min definition av ordet "lan":

Ett lan består ofta av några stycken målbrotts-killar. Om man kommer in i en lan-lokal känner man igen den på att det liknar ett garage, eller kanske en källarlokal. Kännetäcknena för att du kommit in till ett lan är att det är fullt med datorer och sladdar överallt. Framför datorerna sitter det killar och glor med något som kallas headset på huvudet.
Efter ett tag säger någon med hes röst ska vi gå till ica. Då drar sig alla lan-killar till ica. Där köper alla lan-killar energidricka, chips och godis. Sen går man tillbaka till lan-lokalen igen och alla fortsätter spela tills någon annan kille säger att man ska gå och köpa pizza då gör alla det och ja så håller det på.

Haha hoppas igen som gillar spela cod och wow och left 4 dead och sånt tar illa upp nu för jag vill bara säga att jag inte är någon lan-tjej direk. Men idag upplevde jag mina första 90 minuter av lan och det var  lite så det var. haha ;).

Kramsikram

nu fick ni en gammal mys-bild på mig också, bara för jag inte laddat upp någon bild på länge. Grattis!

Lanar?..

Skrivet 2010-09-25 @ 17:12:40
Louise Grabo sitter för första gången i  v ä r l d s h i s t o r  i e n  på ett lan!

..

onsdagisen.

Skrivet 2010-09-22 @ 14:15:55
Hallilålia!

Jag sitter på min lektion, Vi har arbetsmiljö och säkerhet. Det är en väldigt chill lektion måste jag säga. Tänkte slänga upp en länk till en oerhört skööön sång. så här kommer den. njuut!

http://www.youtube.com/watch?v=pc0mxOXbWIU&feature=fvw


frågvis.

Skrivet 2010-09-21 @ 22:59:24
varför går studiedagar så fort?
varför är man trött även fast man sov 4 timmar mer än vanligt?
varför saknar man älskligen trots att man har varit med honom 4 dagar i sträck?
varför är det så roligt att köpa nya kläder?
&
varför hoppar unga kvinnor framför tåg?



Vaknade brevid min älsklig vid 9!
sen skulle han till skolan och jag tog tåget mot Göteborg. Där gick vi på stan. Jag, Sarah, Lisa och Felicia. Jag köpte massa saker, sen träffade jag Johanna och tog tåget hem ihop med henne. Fast det var inte det enklaste eftersom en hemsk olycka hänt i Lerum. En tjej hade hoppat framför ett tåg och det tog flera timmar innan man "rensat upp" alla rester av liket och kört tillbaka det olycksdrabbade tåget.
Jag tycker verkligen det är hemskt att det finns människor som mår så dåligt att de kan göra en sån sak. Sen tänker jag på vad det var för tjej, hur hon var. Och hur många det påverkar det hon gjorde. Det var säkert tusen människor som fick vänta på att komma hem. Det fanns nog många arga och ledsna människor som ville komma med sina tåg på Göteborgs central. Men de känslorna kan man inte jämföra med hur tjejens familj och vänner mår sig just nu.
Usch vad hemskt.

"äre feeest älleh?"

Skrivet 2010-09-16 @ 21:59:20
Idag fick jag sovmorgon för matte lektionen var inställd. Vilket innebar att jag inte behövde gå upp förän 06.45. Ha ha vilken sovmorgon..

Efter skolan stannade vi i spökvandrings teamet kvar och såg på en utav filmerna som ska vara med i spökvandringen. Bäst att inte säga vilket eftersom vi ska vara tysta om det.
Jag har fått frågan hur man orkar vara kvar i skolan efter skoltid?
Mitt svar: Teater är det jag brinner för och på vår linje får man vara beredd att lägga ner mycket fritid eftersom vi inte har så många teaterlektioner. Men underbara klasskompisar och engagerade lärare gör att det bara är kul att vara kvar i skolan och det känns nästan som ett andra hem.

Just nu sitter, nej ursäkta ligger jag och pratar med min kära pojkvän i telefon. Sen när vi inte orkar prata längre ska jag sova och tagga för morgondagen som innebär orientering på idrotten (:S) och sen fest på kvällen.

Kommer sitta fint.
kiss&bajs
Jag har arbetsmiljö och säkerhet. Det är en kurs alltså. Fast vi gör inte så mycket, mest sitter och pratar om vad som är jobbigt i arbetslivet och hur man ska beté sig och vända sig om man får problem.

I måndags så jobbade jag på kvällen om killen min hjälpte mig.. lite. han fick faktiskt 20% utav betalningen. det tyckte jag var okej ändå. Hoppas han inte köper godis för allt. Och ja nu låter jag som om jag vore hans mormor eller farmor men visst då står jag för det.

Igår åkte jag, Sarah, John och Felicia till Göteborg på film tävlingen nomaraton. Vår film tyckte jag ärligt var topp fem. Men det tyckte inte juryn så det var några konstiga filmer som vann. Det var tråkigt för de som vann var typ jätte gamla och har hållt på med film hela sitt liv.

Ikväll ska jag hem och SOVA, städa mitt rum och göra läxor. Rätt skönt ändå att bara vara hemma. själv. eller inte så.

vi höres.

yey!

Skrivet 2010-09-12 @ 20:53:40
Min helg:

Fredag: skola, fix hos Fellie, förferre med massa skönt folk och sen mangos. Skön kväll, äntligen lite fest med klasskompisarna. Jag vill ha mer sånt!

Lördag: fick sovmorgon till elva, sen åkte jag för att spela match. Gick sådär. Sen bar det hem till Robert, det blev myskväll för jag missade precis hans brors kalas.

Söndag: Vi var tvungna att gå upp tidigt idag för att åka till Gråbo på dop. Roberts kusinbarn döptes, hans släkt var helsköna och vilka goda kakor vi fick! Sen skulle vi åka till Borås för att hämta en bil de köpt.

helbäst helg. Fast jag har inte sovit tillräckligt känner jag så denna vecka kommer nog bli hård.

pussis

Partiee

Skrivet 2010-09-09 @ 21:57:07
Imorgon blire ferre i form av Mangos i Skara.

Haha, det blir inte riktigt som plannerat men äntligen har det löst sig och vi har en förfest, känns skön.. T.

Kan inte bestämma om jag ska ha min tighta mörkgröna klänning eller min svarta med pärlor på bara.. :S

Ha en ägig helg, för det ska jag ha!

the new KISSIE? :O

Skrivet 2010-09-09 @ 21:53:19
Höll på att bryta ihop fullständigt idag på min svenskalektion, fick plötslig extrem urinvägsinfektion.
Har ju haft det fram och tillbaka i tre veckor men nu slog det till igen värre än någonsin förut. det började med att jag kissade typ 6 gånger på en halvtimme och sen kunde jag liksom inte lämna toaletten och det gjorde så fruktandsvärt ont i ja urinröret eller vad man säger så jag fick ont i magen.

Men som tur är har jag så fina vänner som tog mig från lektionen och fixade en sova så jag fick ligga ner. Ni äger.

Tog en alvedon och smärtan försvann. Nu har jag druckit 3 liter tranbärsjuice och imorgon ska mamma ta med mitt kiss till hennes jobb så att jag ska få medicin snart.

Kisses! (passande va?)

and action!

Skrivet 2010-09-05 @ 01:26:28
Sitter här 01.25 i en fritidsgård.
fem ungdomar vid namn Louise, Felicia, Sarah, John och Erik. För en stund sen gick Anna och Anna. Vi eller ja de fyra första namnen har hela dagen hållit på och spelat in film.
Vi är med i en tävling som heter filmmaraton.
Man får då massa olika kriterier som man ska följa och göra en film som endast är fem minuter lång.
Jag känner att det kommer bli en lång natt.
MEN det är det värt för vi har oförglömligt kul!!

just beat it

Skrivet 2010-09-03 @ 18:46:37
Hård dag idag. -Låång teaterlektion till typ halv tolv med ett långt möte. -Danslektion med massa fysik som gjorde att alla blev helt skakiga i benen. -Idrottslektion. Typ jobbigaste lektionen jag haft på ett år. Vår nya estninska idrottslärare är absolut inte trevligare än vår gamla men hon är betydligt effektivare och kör hårdare med oss. Sen skynda sig till bussen, byta massa bussar för att komma till vara. Där gå till några affärer för att fråga om sponsring (det gick inte bra). Och sen träffade jag min gamla lärare Bengt. Vi stod typ och prata i en kvart. :O Sen äntligen kom bussen så jag kom hem. tuffa dagar ger mycket så det känns ända bra!