envanliglouise

Vanlig tjej med ovanliga drömmar

en förändring

Skrivet 2013-03-30 @ 10:26:26
 

Påskis

Skrivet 2013-03-26 @ 09:39:20
Har varit hemma i Sverige sen i fredags och gjort massor! Har dock inte hunnit träffa så många kompisar än... Men det kommer! 
Klarade mitt regeltest på fortbildningen till domare. 11/13 rätt. Känns fett!
 
Igår städade jag ur min garderob och fick en hel ullaredspåse med kläder jag inte behöver längre, sen åkte jag och shoppade med brorsan och mina småkusiner. Måste ju fylla på lite igen! Passade på att unna mig lite make up store-produkter också. 
 
Idag ska jag först till tandregleringen i Lidköping för att kolla hur mina tänder ser ut. Sen ska jag vidare till Göteborg i eftermiddag för att träffa min fina vän Johanna! Så ska jag få se hennes nya lägenhet och sova över för att imorn följa med henne till jobbet och få sitta och bli pysslad med i frisörstolen några timmar. Dags att få bort den äckliga utväxten och klippa av håret. Ska inte säga för mycket men kan bli en radikal förändring om jag vågar!
 
Ser så mycket fram emot påsk-helgen som innehåller matchdömning, 20-årsfest+kronan, och släktkalas med hela min stora goa släkt!
 
 

HD

Skrivet 2013-03-19 @ 20:36:45
Tänk att det var tre och en halv månad sen nyår var. Sedan jag var hemma senast och träffade min släkt och vänner. Min längsta period hemifrån har jag klarat mig igenom för på fredag åker jag hem igen. Ja igen, känns lite onödigt att åka hem när jag kunde använt dem pengarna för att rest någonstans istället men jag har en del "ärenden" att göra hemma.
1. Gå den årliga domarutbildningen+göra regelprov och döma träningsmatcher
2. Deklarera för år 2012 (kommer bli fett jobbigt med alla matcher jag dömt)
3. Storstäda/flytta ur mitt rum
4. Klippa mig och göra ljusa slingor i håret hos Johanna på hennes nya salong i Göteborg
5. Ha stort släktkalas för mig och Olof
6. Gå på en avskedsfest och en 20-års fest
 
Förutom detta ska jag hinna med att träffa vännerna, träna fotboll, festa, träffa kusinerna, fira påsk (?), få zonterapi av mamma och umgås med den bästa familjen. 
 

Jakten på katten

Skrivet 2013-03-18 @ 11:34:35
akten 
 
 
Helgens foton i tidsordning. Fredagkväll: Sjuk fest i Verbier med start i vårt chalet, mont fort och sen Cashbah. 
Lördag eftermiddag: Ett par timmars skidåkning i ett ovanligt kallt men soligt verbier (endast ett par plusgrader) 
Lördag kväll/natt: Hemma, Mont fort, La farinet och sist men inte minst Cashbah.
 
På tal om rubriken så ser ni två bilder med mig och katten. Den stötte vi först på i fredagsnatt ca 05.00 på den långa vandringen hem till Chaletet och självklart skulle jag jaga katten och krama den men det gick inte så bra. 
På lördagen vid ungefär samma tid och SAMMA PLATS kommer katten igen och denna gången lyckas jag mysa med den. hihi. Lycka.

början på slutet

Skrivet 2013-03-17 @ 17:46:21
Den sista riktigt bra skidhelgen i Verbier är nu gjord och det känns sorgligt. Jag kommer förmodligen följa med nån mer helg i mitten av april men då är skidåkningen absolut inte i samma klass som nu. Snön är helt underbar trots värmen och när man kör riktigt sprutar det snö. Dock blev det inte så mycket skidåkning denna helg då jag och Amanda (som fick följa med mig) festade ganska hårt. Men igår åkte vi några timmar och det var magnifikt. 
 
Verbier är inte som Valto eller Valdis partymässigt, här är det mer chill. Inte så mycket ungdomar utan lite äldre folk och välidgt blandat i alla åldrar på klubben. Men vi hängde ju mest med sesonairs och alla säsongare uppe i verbier är väldigt sköna, har dock kommit fram till att det nästan bara är stockholmare. Överhuvudtaget som tar sig till Verbis. Jag gillar festen, lite mer chill. Grymt bra DJ igår som jag hängde en del med och försökte lära mig hur hon gjorde (dock inte det optimala om man är alkoholpåverkad). 
Idag har varit en pina, vi kunde glömma att ta oss ut i backen. Amanda klarade knappt gå upp till köket och nu efter 2 timmars bilåkning hem till Genéve mår man som man förtjänar. 
 
Men en riktigt underbar helg helt enkelt. Massa fest-bilder kommer såfort Amanda skickat dem till mig. 
BTW SVERIGE OM 5 DAGAR. 

#Londonbaby

Skrivet 2013-03-12 @ 15:51:53
 
 
Japp här är dem, bilderna från min helg i London. Tänkte jag skulle redigera alla och göra dem svartvita men orkade inte så därför det är lite kaos, men sån är jag. 
Bildtext:
1. Ylvisen
2. Jag och musikanten i Covent garden
3. Indisk mat
4. Ylvisen äter indiskt
5. Jag och Flisan
6. Portobello market och för mycket godsaker
7. Jag och Ylva trycker i oss för mycket godsaker
8. Förhäng med pizza och öl
9. -
10. Förhäng
11. -
12. Fina fina Felicia
13. Det går utför
14. Fika med kompisen Andrew

Gatwick-Geneva

Skrivet 2013-03-10 @ 23:11:28
Har spenderat denna lediga helg i London med två vänner/londonbor. Dem har gått med mig och shoppat, ätit där jag velat äta, följt med mig på min dejt och varit totalt underbara. OCH dem har fått mig att älska London. Så mycket kultur, så mycket olika typer av människor, så mycket bra shopping. så mycket nattklubbar....... Som man inte lyckades komma in på............ 
 
Vad är grejen med leg liksom? Vet inte när jag visade leg senast? Och så råkar man glömma det och helt plötsligt släpper dem inte in en nånstans. Då blir man tvungen att använda sitt grymma engelska ordföråd och snacka sig in. Får en stämpel men av nån anledning går jag ut igen och sen släpper dem inte in mig med orden.
"Our boss have told us to not let you in" 
Vad är det för diskriminering? Alla mina vänner kommer in utom jag? Och dem vägrar berätta varför för nej det var inte för att jag var för full. Ni kan ju nu räkna ut fortsättningen på den utekvällen. Men jag är beredd at ge London en andra chans. Kanske återförenas i sommar och se om man kommer in på nån klubb då! 
 
Puss på denna helgen och ja hör och häpna, ett fåtal bilder togs under de senaste dagarna med min kamera och kommer under en snar framtid läggas upp här och delas med världen!
GODNATT

London Calling

Skrivet 2013-03-07 @ 17:10:40
Ska jobba ett par timmar nu ikväll och sen ett par timmar imorn-bitti sen tar jag easy-jet mot London för att hänga med två fett saknade vänner. Åh.
 
 

Val Thorens v. 7

Skrivet 2013-03-06 @ 17:42:34
 
Här kommer efterlängtade bilder från Val Thorens vecka 7. Tack alla inblandade! 
Danskar, Göteborgare, Skaraborgare osv. Saknar det som faan!

Mont fort

Skrivet 2013-03-06 @ 16:06:59
Fick uppleva Verbier eller Verpan som jag nu fått lära mig att det kallas från sin bästa sidan helgen som varit. I fredags kom vi upp sent från Genève men då blev jag avsläppt vid puben med orden "ha så kul" av min värdmamma. 
Så jag ringde en kille och fick komma på förhäng hos dem, sen drog vi till puben. Massa sköna människor träffade jag! Var med i en darttävling men min partner var rätt kass så vi förlorade och fick bjuda sthm-arna på shots.
 
I lördags jobbade jag hela dagen, åkte skidor med John och Nini och kollade på Big Bang Theory på kvällen med John...
 
I söndags fick jag finbesök från Genève i from av Agnes, Anna, Anna och Petronella. Vi chillåkte i det soliga vädert,  solade på en lunchrestaurang, och avnjöt en flaska vin liggandes i backen med sjuk utsikt. Det var livet det. Sen mötte vi upp min nya kompis och han visade området lite och sen drog vi på en lugn afterski på puben (inget la folie douce här inte) men öl och härligt väder. 

Det var min underbara helg och nästa helg kan ju inte bli sämre för på fredag åker jag till London och träffar två saknade vänner! 

Verpan

Skrivet 2013-03-03 @ 22:48:23
 
 
Har haft den mest grymma helgen i Verbier. Träffat massa nya människor men även gamla godingar som idag kom upp från Genève för att åka skidor med mig. Här är massa bilder från idag. 12+ i backen och solen stekte, 
-Livet leker

nu eller aldrig

Skrivet 2013-03-01 @ 18:34:57
Mot Verbis!
Har sminkat mig, inte gjort det sen vi va i Val Thorre, vilket var mer än två veckor sen.. Och plattat håret! Nyår kanske? 
För nu tror jag att jag ska ut och festa i Verbier med några random säsongare, det behöver förstås inte bli så.. Men ska ringa en okänd snubbe när jag kommer upp och bjuda in mig själv på deras förfest (om det ens existerar någon förfest). Ja det gäller att va öppen och skön när man lever som jag gör. Annars kommer man ingen vart!
 
Peppad på livet just nu! Come on life, give it to me!
 
 
Min bästa vin-vän och jag. Vad bruna vi va?! September ändå