envanliglouise

Vanlig tjej med ovanliga drömmar

fucka ur

Skrivet 2012-11-26 @ 15:20:49
Helgen (lör-sön) spenderades med Frida och hennes värdfamilj som består av mamma, pappa och greta (4 år) och axel (2 år). Så vi kom till milano runt 12-tiden på lördag efter några timmars bilåkande. Då checkade fam. in på hotell Bvlgari och jag och Frida fick gå och luncha med barnen. Sen tog vi dem tillbaka till hotellet och lämnade dem hos fam.
Då fick vi några timmars ledighet och gick och shoppade, fanns massor fint och fina affärer i alla prisklasser. Köpte en väska, en jeansskjorta, en t-shirt och silverschampo.
Sen tog vi hand om barnen och åt middag med dem på restaurangen på hotellet för att sen gå till Armani hotellet där resten av släkten bodde och äta middag där. Men då fick jag och Frida gå till vårt hotell och checka in och duscha osv. 
Sen tog vi hand om barnen resten av kvällen medan föräldrarna åt middag och roade sig. NÄr vi lagt barnen och föräldrarna kommit tillbaka var det min och Fridas tur att roa sig.
Vi gick till vårt hotell och fixade oss och drack vin och funderade på vilken nattklubb vi skulle dra till. Vid halv 2 tog vi en cab till en nattklubb som hette hollywood där tydligen alla fotomodeller och fotbollsspelare skulle va. Vi trodde det skulle bli svårt att komma in efter som vi inte var så upklädda/avklädda men det var inga problem och på klubben träffade massa killar från HBK. Skönt att träffa lite sköna svenska killar, så vi hängde med dem hela natten
 och var tillbaka på hotellet vid 7 på morgonen. 
 
Vi började jobba vid 11 så vi gick upp vid 10, åt frukost och sen tog hand om barnen. Vid 12 skulle vi till en jättefin sjö norr om Milano och äta middag med resten av släkten. Jag och Frida var mest med Greta och Axel, sen var det dags att åka tillbaka mot Genéve. Och jag var hemma igen vid 9 på kvällen, helt slut med bara 2-3 timmars sömn i bagaget.
 
MÅSTE TILLBAKA TILL MILANO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback